به گزارش شفا آنلاین:درخت بادام هندی برای نخستین بار در قرن شانزدهم توسط کاوشگران پرتغالی که از برزیل به هند سفر میکردند، به این کشور وارد شد. آنها این درخت را در گوا کاشتند و به تدریج در سراسر هند گسترش یافت. امروزه، غرب هند، آفریقای جنوبی، آفریقای شرقی، آمریکای مرکزی و ایالات متحده آمریکا از بزرگترین صادرکنندگان بادام هندی به شمار میآیند.
کشورهایی مانند ژاپن، کانادا، استرالیا، سنگاپور، هنگکنگ و کشورهای خاورمیانه بیشترین میزان بادام هندی را وارد میکنند. در برخی کشورها، نظیر برزیل و نیجریه، از آسیاب کردن این دانه کرهای نرم و خوشمزه تهیه میکنند که طعمی خاص و لذیذ دارد.
بادام هندی که اصلیت آن به برزیل بازمیگردد، در کشورهای مانند ویتنام، هند و نیجریه نیز به وفور تولید میشود و در بسیاری از کشورها طرفداران زیادی دارد. این دانه معمولاً در ترکیبات آجیل به عنوان یک خوراکی محبوب جایگاه ویژهای دارد.