کد خبر: ۳۵۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - 2013June 19
شفا آنلاین - مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابورگفت:مقادیر اندک مس برای سلامتی مفید است، ولی مقادیر زیاد آن می تواند مسمومیت زا باشد وبه ناراحتی‌های کبدی منجر می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین ؛مهندس معروفي، در نیشابور گفت:  عزيزاني كه از ظروف مسي جهت پخت وپز استفاده ميكنند بايد بدانند كه ظروف مسي دما را به طور يكنواخت جهت پخت غذا توزيع مي كند اما يك مساله خيلي مهم وجود دارد و آنهم اين است كه مس به غذاهای اسیدی واکنش نشان می دهد و به این خاطر ظروف مسی را معمولا با لایه ای از یک فلز دیگرمثل قلع یا استیل یا نیکل می پوشانند تا از ورود مس به غذا جلوگیری شود. وی بیان داشت: این لایه در هنگام پخت و پز به مقدار کم در غذا حل می شود، به خصوص اگر غذاهای اسیدی برای مدت طولانی در این ظروف پخته یا نگهداری شوند، لذا از پختن غذاهای اسیدی در ظروف مسی پوشش داده نشده باید اجتناب کرد. معروفی اضافه کرد: با خراشیدن یا ساییدن این ظروف در هنگام شست و شو، لایه پوششی محافظ از بین می رود، لذا از خراشیدن این ظروف باید خودداری نمود و در ظروفی که لایه پوششی آنها از بین رفته نباید پخت و پز کرد. وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو (FDA) در مورد مصرف ظروف مسی بدون پوشش هشدار داده است، زیرا این فلز هنگامی که در مقادیر زیاد وارد غذا می شود باعث تهوع، استفراغ و اسهال می شود. گفتنی است: در نگهداري و شستشوي ظروف مسي بايد دقت لازم را به خرج داد تا از غذايي سالم وبدون عارضه بهره مند شويم .  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: