به گزارش شفا آنلاین: میوه خرما ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. این میوه سطح تری گلیسیرید خون را بهبود میبخشد، اکسیداسیون کلسترول و ایجاد تصلب شرایین را کاهش میدهد که یکی از دلایل مهم حملات قلبی و سکته است.
خرما میتواند به عادی سازی عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. این میوه منبع فیبر محلول و نامحلول است که باعث حرکات منظم روده شده و از یبوست یا اسهال جلوگیری میکند. خرما سرشار از روی، ویتامین های B کمپلکس، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسید فنولیک هستند که به تقویت دفاعی بدن کمک میکنند.