۱_ مراقب سلامتی خود باشید
به گزارش شفا آنلاین:برخی از بیماریهای پزشکی میتوانند خطر ابتلا به مشکلات تفکر و حافظه را افزایش دهند. آنها همچنین ممکن است خطر ابتلا به سکته مغزی را افرایش دهند. که میتواند به عروق خونی در مغز آسیب برساند. از جمله شایعترین آنها دیابت، بیماری قلبی و فشار خون بالا است.
۲- با دوستان خود دیدار کنید
با دوستان خود بیرون بروید، اجتماعی بودن به کاهش افسردگی و استرس کمک میکند. هر دو این موارد میتوانند باعث از دست رفتن حافظه شوند. انزوای اجتماعی و تنهایی نیز با افزایش خطر کاهش مهارتهای تفکر و بیماری آلزایمر مرتبط است.
۳_ مغز خود را به چالش بکشید
همانطور که فعالیت بدنی، جسم شما را سالم نگاه میدارد، فعالیتهایی که ذهن شما را درگیر میکند میتواند مغز شما را خوش فرم نگه دارد. این فعالیتها ممکن است به بهبود عملکرد مغز و حافظه کمک کنند. جدول کلمات، مطالعه، بازی و یادگیری یک ساز میتواند کمک کننده باشد.
۴_ مراقب مصرف داروها باشید
برخی داروها بر توانایی مغز شما برای واکنش، برنامهریزی، حل مشکلات و کنترل تکانه تاثیرگذار است. دستورالعملهای مربوط به داروها را به دقت دنبال کنید، مخصوصا در مورد داروهایی که بدون نسخه پزشک مصرف میکنید.
مغز انسان بالغ حدود ۱.۲ تا ۱.۴ کیلوگرم وزن دارد و حدود ۲ درصد وزن بدن را شامل میشود. اما این دو درصد بر شخصیت، سلامت و حافظه ما تاثیر بسیاری دارد و مراقبت از آن بسیار حائز اهمیت است.