شفاآنلاین- سمینار کارگاه تخصصی و نمایشگاه بین المللی استاندارد سازی و تجاری سازی غذای حلال برای اولین بار در کشور در روزهای 17 تا 19 شهریورماه امسال برگزار می شود.
به گزارش
شفا آنلاین،دبیر علمی سمینار و نمایشگاه بین المللی استاندارد سازی و تجاری سازی غذای
حلال اظهار کرد: این سمینار تخصصی با
حمایت مالی بانک توسعه اسلامی و به میزبانی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی
ایران برگزار خواهد شد.
دکتر مجید جوانمرد افزود: مرکز منطقه ای
انتقال فناوری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی و مرکز ملی و منطقه ای حلال
نیز در برگزاری این همایش تخصصی مشارکت دارند.
رییس پژوهشکده
کشاورزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی درباره برنامه های سیمنار بین
المللی غذای حلال توضیح داد : پروفسور ˈمیان ریاضˈ Mian Riaz از استادان
دانشگاه تگزاس و نویسنده تنها کتاب موجود در زمینه تولید غذای حلال به
عنوان سخنرانی اصلی در این سمینار حضور خواهد داشت و سخنرانان دیگری از
کشورهای اسلامی و منطقه آسیا - اقیانوسیه ازجمله مالزی، اندونزی، بنگلادش،
تایلند، سریلانکا، تانزانیا، سودان، یمن، کومور و امارات متحده عربی در این
همایش حضور دارند.
جوانمرد درباره محورهای مورد بحث در سمینار
تخصصی غذای حلال نیز گفت: در این سمینار موضوعات مختلفی پیرامون تولید،
فرآوری، بسته بندی و کنترل کیفی غذای حلال، اجزای حلال و حرام در مواد
غذایی، شناسایی و روش های آزمایشگاهی تشخیص حلال یا حرام بودن اجزای تشکیل
دهنده مواد غذایی، مقررات و تجاری سازی غذای حلال به بحث و بررسی گذاشته می
شود.
ایرنا