غلظت خون باعث میشود که فرد به حمله قلبی، سکته مغزی، آمبولی ریه، بزرگشدن کبد و طحال، افزایش فشار خون، زخم معده، خونریزی بینی و دردهای استخوانی که به نقرس و سنگ کلیه تبدیل میشود، دچار شود.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص طب سنتی با اشاره به دمنوشهای مؤثر در درمان غلظت خون، گفت: دمنوش زنجبیل به رقیق شدن خون کمک میکند، این دمنوش با داشتن اسید سیالیسیک میتواند از لختهشدن خون در رگ جلوگیری و آن را رقیقتر کند.
به گزارش شفا آنلاین:بهنام یوسفیان درباره غلظت خون، اظهار کرد: افزایش تعداد گلبولهای قرمز خون را غلظت خون میگویند، اگر میزان هموگلوبین خون در مردان بیشتر از ۱۸ و در زنان بیشتر از ۱۶ در دسیلیتر باشد، یعنی به غلظت خون مبتلا هستند؛ همچنین پزشکان اصطلاح پلیسیتمی (polycythemia) و اریتروسیتوز (erythrocytosis) را برای نشان دادن افزایش تعداد گلبولهای قرمز خون بهکار میبرند
وی سردرد،
گردندرد، ضعف و بیحالی، تنگی نفس، التهاب و قرمز شدن رگهای چشم و اختلال بینایی را از علائم غلظت خون بالا دانست و افزود: سردرد، خارش پوست، قرمز شدن پوست یا چشم، سِر شدن دست و پاها یا سرفه مزمن و سرگیجه از علائم هشداردهنده غلظت خون است که باید جدی گرفته شود.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: غلظت خون باعث میشود که فرد به حمله قلبی، سکته مغزی، آمبولی ریه، بزرگشدن کبد و طحال، افزایش فشار خون، زخم معده، خونریزی بینی و دردهای استخوانی که به نقرس و سنگ کلیه تبدیل میشود، دچار شود.
وی با اشاره به دمنوشهای مؤثر در درمان غلظت خون، ادامه داد: دمنوش زنجبیل به رقیقشدن خون کمک میکند، این دمنوش با داشتن اسید سیالیسیک میتواند از لختهشدن خون در رگ جلوگیری و آن را رقیقتر کند؛ همچنین دمنوش دارچین به درمان انعقاد خون کمک میکند، دارچین با برخورداری از کوکارین میتواند تأثیر مستقیمی در جلوگیری از انعقاد خون داشته باشد، این دمنوش حتی فشار خون یا بیماریهای التهابی را نیز کاهش خواهد داد.
یوسفیان با بیان اینکه دمنوش آویشن و عناب، دمنوش گیلاس، دمنوش توت و دمنوش ریشه شیرین بیان برای درمان غلظت خون مفید است، گفت: گزینههای بسیاری برای درمان این بیماری در طب سنتی وجود دارد، همچنین عرقیجاتی مانند عرق شوید، گزنه، چایکوهی، بابا آدم، قاصدک، آلوئهورا، آقطی، سیر و دارچین میتواند به کاهش غلظت خون کمک کند.
وی اضافه کرد: اگر فردی به دنبال درمان غلظت خون با سادهترین راهها است، باید در رژیم غذایی خود به مقدار زیادی از مواد مغذی، میوه و سبزیجات، غذاهای کمچرب و پروتئین استفاده کند؛ علاوهبر این داروهای گیاهی، دمنوشها، غذاها و میوههای بسیاری مانند آلبالو، آبلیموی ترش، موز، سیر، فلفل قرمز، مصرف لبنیات کمچرب، سبزی و میوه فراوان و ماهی وجود دارد که مصرف آنها میتواند به درمان این بیماری کمک کند.
این متخصص طب سنتی گفت: برای پیشگیری از ابتلاء به غلظت خون بیماری باید مواردی از جمله سیگار نکشیدن، مصرف نکردن مشروبات الکلی، نداشتن سوءمصرف مواد، ورزش کردن، داشتن تغذیه سالم، انجام چکاپ و آزمایش سالانه و دورهای و دوری از استرس و اضطراب را رعایت کند.