کد خبر: ۳۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - 2013June 11
  شفا آنلاین - کلروفیل اسفناج عامل موثری در تقویت عضلات و قلب است.
  دکتر مینا محمدپور فوق تخصص تغذیه با اعلام این خبرگفت:  آهن و سدیم موجود در اسفناج ترشی خون را کاهش و استخوان و عضلات را محکم می کند.   وی افزود: کلروفیل این سبزی در رفع کم خونی، تقویت قلب، رفع بوی بد دهان و دفع ادرار بسیار موثر است.   این کارشناس اظهار داشت: مواد صمغی اسفناج در نرمی غشای دستگاه گوارش مفید بوده ضمن اینکه ملین و زود هضم است.   محمدپور تصریح کرد: پخته این سبزی بسیار مفید و در تسکین درد مفاصل و رفع رعشه موثر است. گفتنی است: آب اسفناج سرشار از مواد معدنی و کلروفیل است.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: