کد خبر: ۳۲۵۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023May 23
فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است

شفا آنلاین>سلامت>با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای در باغات استان گیلان آغاز شده است.

به گزارش شفا آنلاین:فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: