شفا آنلاين-دانشمندان آمریکایی با تغییر شکل پروتیینها در تلاش برای تولید بادام هندی ایمن ضدحساسیت هستند.
به گزارش شفا آنلاين،دانشمندان مرکز تحقیقات
کشاورزی وزارت کشاورزی آمریکا با کشف چگونگی اصلاح پروتیین های خطرناکی که
باعث واکنش های مرگبار میشوند، میتوانند تا چندسال آینده آجیل های بدون
حساسیت را وارد بازار کنند.
آنها درحال حاضر به تولید بادام هندی ایمن نزدیک شدهاند و امیدوارند بتوانند بهزودی به سراغ سایر آجیلها نیز بروند.
پروتیینهای موجود در آجیل باعث یک واکنش حساسیتزا میشوند که شامل خارش ملایم در دهان یا پوست تا آنافیلاکسی مرگبار است.
این واکنش در اثر پادتنهایی ایجاد میشود که روی پروتیین ها میچسبند.
دانشمندان دریافتهاند که میتوانند شکل پروتیین ها را تغییر داده و آنها
را در برابر سیستم ایمنی بدن نامریی کنند .
محققان کشف کردند با درمان
پروتیین های سلولی در آزمایشگاه توسط ترکیبی از سولفیت سدیم، میتوانند شکل
آنها را تغییر دهند.آنها دریافتند که این ترکیب میتواند بهطور موثری
ساختار آلرژنهای بادام هندی را مختل کند.دانشمندان در گام بعدی قصد دارند
تجربیاتی را روی همه آجیل ها انجام داده و پروتیین های اصلاح شده را بر
سلول های آزمایشگاهی به منظور مشاهده واکنش آنها، آزمایش کنند. نتایج این
پژوهش در نشست ملی انجمن شیمی آمریکا در سانفرانسیسکو ارایه شده است.
شهروند