شفا آنلاين -مطالعات اخیر محققان فرانسوی نشان می دهد كه دوست داشتن و ابراز محبت ، نه تنها به افراد دیگرسود می رساند، بلكه این محرك آن قدر قوی است كه حتی سبب ایجاد تغییردر پیكره بندی دی ان ای ( محمل ژن ها) افراد نیز می شود
به گزارش شفا آنلاين از پایگاه علمی فرانسوی 'مغز و روان '(سروو ئه پسیشو)، با وجود اینكه روابط انسانی تنها به عكس العمل های شیمیایی محدود نمی شود، اما محققان دریافتند كه 'هورمون ها' نقش بسیارمهمی در تغییر ساختمان بندی دی ان ای و درنهایت ایجاد و وتقویت روابط دوستانه دارند.
سایت فرانسوی مغز و روان یك پایگاه علمی تحقیقاتی است كه اطلاعات مرتبط با علوم روانشناختی را مطرح می كند و تعدادی از نشریات و ژورنال های معتبرفرانسوی نیز با این پایگاه مرتبط هستند.
دی. ان. ای یا دئوكسیریبونوكلئیكاسید نوعی اسید نوكلئیك میباشد كه دارای دستورالعملهای ژنتیكی است و برای كار كرد و توسعه بیولوژیكی موجودات زنده و ویروس مورد استفاده قرار میگیرد. نقش اصلی مولكول دی ان ای ذخیره سازی طولانی مدت اطلاعات ژنتیكی است.
براساس نتایج این تحقیق، برخی از هورمون ها مثل وازوپرسین و اوكسی توسین با تغییردر پیكره بندی دی ان ای نقش مهمی در ایجاد و تقویت روابط دوستانه و غیر پرخاشگرانه دارند.
براساس این گزارش، نقش هورمون های یاد شده برای نخستین بار بر روی موش صحرایی آزمایش شد؛ دراین بررسی جهشی ساده بر روی گیرنده این هورمون ها درمغز موش ایجاد شد كه نشان داد با تغییر در دی ان ای ، روابط آنها را كنترل می كند. پس از این آزمایش بود كه محققان توانستند نقش مشابه اكسی توسین و وازوپرسین را نیز در انسان به تایید برسانند.
براساس این گزارش دراین واكنش كه نوعی عمل جایگزینی است، جایگزینی گروه های شیمیایی خاص در بخش هایی از دی ان ای صورت می گیرد كه روش تركیب گیرنده های اوكسی توسین و وازوپرسین را تغییر می دهند؛ این دو تركیب اساس بیوشیمیایی رفتار موش ها با موش های دیگر بود كه با پیكربندی دوباره ساختار دی.ان.ای در آن ها ایجاد شد.