شفا آنلاين-برخی از افراد معده ضعیف و بهدنبال آن، هضم ضعیفی هم دارند. از نظر طب سنتی، یکی از راههای مدارا با معده ضعیف، کم کردن حجم غذای دریافتی است.
![](/files/fa/news/1393/5/25/21074_481.jpg)
به گزارش
شفا آنلاين،دکتر محمود خدادوست، متخصص طب سنتی در این باره میگوید: «اگر معدهتان ضعیف است، باید از مصرف کنجد و شنبلیله پرهیز کنید چون هر دوی این خوراکیها باعث ضعف بیشتر معده میشوند. شما باید حجم غذای مصرف خود را کم کنید و خوراکیهایی مانند مربای زنجبیل، مربای آمله، مربای هلیله، ماش، بادام، عسل و گشنیز را در برنامه غذایی خود بگنجانید».
معاون طب سنتی وزیر بهداشت تاکید کرد که گوشتهایی مانند گوشت جوجه مرغ، دراج، تیهو، کبک و گنجشک، جزو گوشتهای لطیف و سریعالهضم هستند و مصرف آنها برای افرادی با معده و هضم ضعیف، مناسب است.
وی یادآور شد: «این بیماران برحسب مزاج خود میتوانند گوشت جوجه مرغ را با دارچین، زعفران، زیره سبز یا سیاه، سماق، آب انار یا آبلیمو مزهدار و مصرف کنند. ضمن اینکه مصرف خوراکیهایی مانند مویز، کرفس و نعنا هم برای آنها مانند سایر بیماران مبتلا به ناراحتیهای معده، مفید است».
خدادوست خاطرنشان کرد که در بین نوشیدنیهای مختلف هم شربت لیمو، آب سیب، آب به، شربت انار و آب گلابی که با کمی شکر قوام آمده باشد، برای افرادی که از ضعف معده رنج میبرند، بسیار مناسب خواهند بود.
سلامانه