به گزارش شفاآنلاین:میرهاشم موسوی در پاسخ به پرسشی مبنی بر میزان آمادگی سازمان تامین اجتماعی برای جبران افزایش قیمت دارو برای مردم در پی تغییر نظام ارزی اظهار کرد: در زمینه مدیریت موضوع تفاوت قیمت ارز در دارو، جلسات مستمر و مکرری با سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در جریان است.
وی افزود: سازوکارها و زیرساختهایی که باید در این شرایط فراهم باشد، تقریبا در حال پیشبینی است و پس از طی مدت زمان مورد نیاز برای فراهم شدن زیرساختها، طرح به معنای عملیاتی، آماده اجرا میشود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه منابعی در قانون پیشبینی شده است تا تفاوت ناشی از تغییر قیمت ارز دارو از طریق بیمهها جبران شود و مردم متحمل افزایش هزینه دارو نشوند گفت: این منابع در قانون بودجه کشور در سال ۱۴۰۱ تعریف شده و همانطور که گفته شد تعیین سازوکار آن نیز توسط وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و با مشارکت ما و سازمان بیمه سلامت به عنوان دو بیمهگر پایه در حال پیشبینی است.
موسوی افزود: قرار است اگر این طرح تحولی بزرگ بخواهد عملیاتی شود یک پیشپرداخت به بیمهها داشته باشند و ما این پیشپرداخت را در اختیار طرف قراردادهای داروییمان قرار دهیم و مردم مبلغی اضافه بر قیمت دارو در شهریور ۱۴۰۰ پرداخت نکنند. در واقع دولت این تفاوت قیمت را از طریق بیمهها برای مردم جبران خواهد کرد.
وی درباره تخمین منابع لازم برای جبران افزایش قیمت مذکور نیز گفت: عددی که برای جبران تفاوت قیمت نرخ ارز ترجیحی اعلام میشود حدود ۷۳ هزار میلیارد تومان برای دارو و تجهیزات است که بنا به عدد و رقمی که در روندکاری داشتیم حدود ۶۰ درصد آن باید در اختیار تامین اجتماعی قرار بگیرد که در این صورت مردم متحمل هزینه بیشتری نشوند.