کد خبر: ۳۰۲۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - 2014August 06
شفا آنلاین:ماهي و محصولات دريايي با وجود آن كه جزو مواد غذايي حيواني هستند، ولي از نظر تركيب غذایی با ساير مواد حيواني متفاوت‌اند.
به گزارش شفا آنلاین، ماهي يكي از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازي و همچنين در حفظ مقاومت بدن در برابر ميكروب‌ها نقش مهمي‌به عهده دارد. آهن موجود در ماهي به گونه‌اي است كه جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبي در بدن به مصرف مي‌رسد.

بررسی ها نشان می دهند ماهی را بهتر است به صورت سوخاری مصرف کرد زیرا جذب آن در بدن بیشتر می شود و مغز به آن واکنش مثبت نشان می دهد.

گفتنی است؛ اگر به طور هفتگی از ماهی مصرف شود، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و به ویژه سکته تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می کند چرا که ماهی از لخته شدن خون جلوگیری نموده، قابلیت ارتجاعی رگ های خونی را بهبود می بخشد و فعالیت های مغزی را بهبود می بخشد و قدرت تمرکز و پرورش هوش و استعدارد به طرز باورنکردنی افزایش می یابد.
برچسب ها: نابغه ، آهن ، مقاومت ، ماهی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: