به گزارش شفا آنلاین،دکتر فرشته شکیبایی با بیان اینکه علامت اصلی بیماری اوتیسم اختلال در ارتباط با برقرارکردن با دیگران است، اظهار کرد: مبتلایان به اوتیسم ارتباط چشمی، کلامی و عاطفی مناسب با طرف مقابل برقرار نمیکنند و قادر به برقراری ارتباط با والدین، افراد آشنا و غریبه نیستند.
مسؤل کارگروه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به علائم و نشانههای دیگر ابتلا به اوتیسم اشاره کرد و ادامه داد: بیماران اوتیسم رفتارهای تکراری و کلیشهای داشته و علاقه خاصی به برخی از اجسام دارند. برای نمونه یک نخ و یا تکیهای از اسباب بازی را مدتها در دست میگیرند.
این فوق تخصص روان پزشکی کودک و نوجوان با بیان اینکه اوتیسم در پسران شایعتر از دختران است، گفت: شروع بیماری از بدو تولد است و معمولا در سنین کمتر از یک سالگی تا سه سالگی تشخیص است.
شکیبایی با بیان اینکه درمانهایی که برای اختلال اوتیسم انجام میشود به منظور کنترل بیماری و کاهش بیماری است، اضافه کرد: بیماری اوتیسم به طور کامل درمان نمیشود بنابراین درمانهایی که صورت میگیرد تنها به منظور کنترل بیماری است.
وی به مشکلات افراد مبتلا به اوتیسم در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بیماران اوتیسم هیجانات غیرعادی دارند و بی دلیل گریه میکنند، میخندند و یا جیغ میزنند و گاهی بروز این هیجانات بسیار شدید است.
مسؤل کارگروه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه اختلال
اوتیسم متفاوت از عقب ماندگی ذهنی است، خاطرنشان کرد: برخی از کودکان مبتلا
به عقب ماندگی رفتارهایی مشابه با کودکان اوتیسم دارند، البته ممکن است
بیمار به هر دو اختلال مبتلا باشد.
ایسنا