کد خبر: ۲۹۹۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022February 22
دانشمندان نوشیدن این مقدار قهوه را با بهبود نتایج سلامت مرتبط دانستند و در عین حال یادآوری کردند که این مورد در خصوص قهوه تازه آسیاب شده می‌باشد و قهوه فوری این خواص را ندارد.
شفاآنلاین>سلامت>محققان معتقدند که نوشیدن تنها ۳ فنجان قهوه در روز، خطر مرگ زودرس را تا ۱۲ درصد کاهش می‌دهد.
به گزارش شفاآنلاین: دانشمندان عادت‌های مردم انگلیس را به مدت ۱۱ سال مورد مطالعه قرار داده اند که این مطالعات نشان داده اند نوشیدن سه فنجان قهوه آسیاب شده در روز خطر مرگ زودرس را تا ۱۲ درصد، مرگ ناشی از بیماری قلبی را تا ۱۷ درصد و مرگ ناشی از سکته را تا ۲۱ درصد کاهش می‌دهد.

دانشمندان نوشیدن این مقدار قهوه را با بهبود نتایج سلامت مرتبط دانستند و در عین حال یادآوری کردند که این مورد در خصوص قهوه تازه آسیاب شده می‌باشد و قهوه فوری این خواص را ندارد.

بر اساس تحقیقاتی که روی تقریباً ۵۰۰ هزار نفر انجام شده است، نوشیدن بیش از سه فنجان قهوه در روز تاثیر خوبی ندارد.

قهوه یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان است. خواص قهوه می‌تواند به افراد کمک کند تا احساس خستگی کمتری داشته باشند و سطح انرژی را افزایش می‌دهد. به این دلیل که حاوی ماده محرکی به نام کافئین است. علاوه بر کافئین، این نوشیدنی حاوی مواد معدنی و آنتی اکسیدان نیز است که برخی مطالعات آن را با کاهش خطر ابتلا به سرطان، دیابت نوع ۲ و زوال عقل مرتبط دانسته‌اند.

پیش از این متخصصان تغذیه ۱۰ محصول غذایی جوان کننده را نام بردند که با مصرف منظم آن‌ها جوانی را طولانی‌تر و احساس نشاط بیشتری به انسان بدهد. مواد غذایی مانند، سیب زمینی، موز نارس، کنگر فرنگی و انار در این فهرست قرار گرفتند؛ زیرا سرشار از ویتامین C هستند که باعث تولید کلاژن و همچنین بسیاری از آنتی اکسیدان‌ها از جمله فلاونوئید‌ها و آنتوسیانین‌ها می‌شود. این مواد مغذی به محافظت از سلول‌ها کمک می‌کنند.

برچسب ها: کاهش ، خطر ، مرگ
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: