بالوت (Balut)
این غذا معمولا در فیلیپین تهیه میشود و برای آن، تخم اردکهایی را که نطفهدار هستند و جنین درون آنها کمی رشد کرده، آبپز میکند و سپس کمی از پوست آن را جدا کرده و با افزودن ادویههایی همچون نمک، فلفل و سرکه سرو میکنند.
رتیل سرخ شده
مردم کامبوج عنکبوتها را در مزارع و درون حفرههای زیرزمینی پرورش میدهند. گفته شده که این وعده غذایی، محبوبیتی خاص در سراسر این کشور دارد. به گفته مردم کامبوج، مزه این غذا شبیه به مزه خرچنگ است.
سوپ تخم مورچههای سفید
لائوسیها تخمهای مورچه، جنینهای ریز مورچههای سفید و تعدادی بچه مورچه را برای بیشتر کردن طعم ترش این سوپ با هم ترکیب میکنند. آنها میگویند که اگر معده شما توانایی هضم این غذا را داشته باشد، طعم آن کاملا خوشمزه است و مزهای تیز و تند و شبیه به میگو دارد.
تخم مرغ صدساله
مردم چین، تخممرغهایی را که به عنوان «تخم مرغ صد ساله» یا «پیدان» شناخته میشوند، ماهها در خاک رس، خاکستر و نمک میپوشانند. بعد از این مدت، رنگ زرده تخممرغها به سبز تیره تغییر میکنند و بوی گند سولفور میدهند!
هاکارل (Hakarl)
ایسلندیها برای تهیه این غذا، ابتدا دل، روده و سر یک کوسه گرینلند را جدا کرده و سپس آن را درون یک گودال کم عمق میگذارند و روی آن را با شن و ماسه میپوشانند. سپس دو تا سه ماه آن را به حال خود رها میکنند. پس از این مدت کوسه را از گودال خارج کرده و به صورت نواری برش میدهند و چند ماه دیگر آن را خشک میکنند!
بوشینتانگ (Boshintang)
کرهایها، این سوپ را از پیاز، گیاه قاصدک، انواع ادویهها و یک ماده اولیه بدنام یعنی گوشت سگ تهیه میکنند!
تن چشم ماهی
ژاپنیها این کنسرو را از کاسه چشم ماهی تهیه میکنند. معمولا در اکثر فروشگاههای مواد غذایی هم با قیمتی مناسب یافت میشود. گفته شده که طعم ابن غذا، شبیه به طعم ماهی مرکب است که باید قبل از اینکه میل شود، آن را کمی آب پز کرد. این غذا با یک سس مخصوص سرو میشود.
کله پاچه
خوردن کله پاچه گوسفند، برای بسیاری از مردم جهان غیر قابل باور است اما در ایران محبوبیتی خاص دارد. البته این غذا نه تنها در ایران؛ بلکه در برخی از کشورهای همسایه از جمله ترکیه هم بسیار پرطرفدار بوده و از طرفدارهای خاص خودش را دارد.