کد خبر: ۲۹۱۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021October 10
معاون سازمان بیمه سلامت مطرح کرد؛
مهدی رضایی جزئیات تغییرات اعمال شده در سامانه نسخه الکترونیک را تشریح کرد.
شفاآنلاین>سلامت>معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزئیات تغییرات اعمال شده در سامانه نسخه الکترونیک را تشریح کرد.

به گزارش شفاآنلاین:مهدی رضایی، با اشاره به تغییرات اعمال شده در سامانه نسخه الکترونیک، گفت: یکی از این تغییرات امکان تجویز نسخه با تاریخ آینده است که با استفاده از این قابلیت امکان تجویز نسخه به تاریخ آینده برای پزشک فراهم گردیده است و پزشک می‌تواند در زمان مراجعه بیمه شده دارویی یا خدمات مورد نیاز در روزهای آینده را نیز تجویز کند.

وی افزود: این اقلام تا تاریخ ثبت شده امکان ارائه ندارند و در سررسید تاریخ مقرر همانند سایر نسخ تا آخر ماه بعد امکان ارائه دارند، همچنین یکی دیگر از این تغییرات امکان مشاهده سوابق بیمه شده در سامانه نسخه الکترونیک است که با استفاده از این امکان مشاهده سوابق بیمه شده برای پزشک با استفاده از ارسال پیامک برای بیمه شده و تأیید آن توسط وی فراهم شده است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با بیان اینکه یکی دیگر از این تغییرات امکان ارجاع مجدد به خود پزشک است تصریح کرد: تا زمان پیاده سازی امکان واکشی مجدد کد ارجاع، امکان ارجاع به تخصص خود پزشک ایجاد شده است و پزشک می‌تواند پس از ویزیت بیمار، بیمار را تا سقف سه مرتبه مجدد به تخصص خود ارجاع نموده و در مراجعه بعدی بیمه شده آن را با واکشی نماید؛ بدیهی است هر بار ارجاع به خود از سقف ۳ بار ارجاع افقی کسر می‌شود.

وی تاکید کرد: در اصلاح پیغام واکشی ارجاع در سامانه نسخه الکترونیک، متن پیغام مربوط به واکشی ارجاع در سطح دو بیمه شده در پوشش جمعیتی پزشک تعریف نشده است، لذا در صورت استفاده از فرایند ارجاع؛ مبلغ مشاوره ارجاع پرداخت خواهد شد که در استحقاق سنجی و نوبت گیری پزشک سطح دو نمایش داده می‌شد به متن «بیمه شده در طرح ارجاع الکترونیک قرار دارد پرداخت سهم سازمان منوط به درج شناسه ارجاع است»، تغییر داده شده است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: معافیت از ارجاع بیمه شدگان در مراجعه به دندانپزشک نیز یکی دیگر از تغییرات ایجاد شده است که در زمان مراجعه بیمه شدگان به دندانپزشک بیمه شدگان منتسب در مراجعه به دندانپزشک از رعایت قوانین ارجاع معاف می‌شوند؛ همچنین غیر فعال شدن ارجاع در ارجاعات بین استانی به بیمه‌شدگان استان فارس و مازندران نیز در این تغییرات مورد توجه قرار گرفته است.

رضایی گفت: در این تغییر بیمه‌شدگان استان فارس و مازندران در صورت انتساب به پزشک خانواده در مراجعه به مراکز درمانی سایر استان‌ها از قوانین ارجاع معاف می‌باشند، البته این معافیت ارجاع برای تمامی بیمه‌شدگان به استثنای صندوق بیمه همگانی و صندوق سایر اقشار نظام ارجاع ۱ می‌باشد.

وی اظهار داشت: استعلام از سرویس نظام پزشکی در زمان ثبت نسخه کاغذی نیز یکی دیگر از تغییرات است که در زمان ثبت نسخه کاغذی و ورود شماره نظام پزشکی در مراکز ارائه دهنده خدمت سرویس نظام پزشکی فراخوانی می‌گردد و اطلاعات شماره نظام پزشکی وارد شده نمایش داده می‌شود، همچنین اطلاعات ثبت شده در سامانهpcp قابل رؤیت می‌باشد که مراکز درمانی با توجه به شماره نظام ثبت شده در نسخه کاغذی امکان انتخاب شماره نظام صحیح را خواهد داشت.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به داشبورد جهت مراکز جامعه شهری افزود: داشبورد درمانگاه و بیمارستان که پیش از این در اختیار مدیر درمانگاه یا بیمارستان بود هم اکنون برای مدیر مراکز جامع شهری نیز قابل استفاده است و افرادی که دارای پروفایل مدیر مراکز جامع شهری هستند؛ می‌توانند با استفاده از آیکون مربوطه در چنلERX عملکرد زیر شریک‌های تعریف شده را مشاهده کنند.

رضایی گفت: امکان ایجاد تعریف یک کاربر به عنوان مدیر و پزشک نیز یکی دیگر از این تغییرات است که پیش از این در صورتی که پزشک در درمانگاه یا بیمارستان به عنوان یک شریک کاری تعریف می‌شد، امکان فعالیت به عنوان مدیر درمانگاه یا بیمارستان را نداشت؛ اما هم اکنون این مشکل در سامانه برطرف شده است و پزشک می‌تواند به طور همزمان به عنوان پزشک خانواده در درمانگاه بیمارستان فعالیت کند.

وی تاکید کرد: با برقراری شرط تخصص آزمایش تست گلوبال تشخیص آزمایشگاهی COVID ۱۹، ارائه نسخه تجویزی گلوبال تشخیصی آزمایشگاهی COVID ۱۹ توسط پزشکانی که در مراکز با مالکیت عمومی غیر دولتی و خصوصی، دولتی غیر دانشگاهی و خیریه فعالیت می‌کنند، مشمول بیمه نخواهد شد؛ البته دستورالعمل پوشش بیمه‌ای تست گلوبال تشخیصی آزمایشگاهی کرونا در دبیرخانه شورای عالی بیمه در دست تدوین است و به محض ابلاغ ارسال خواهد شد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: