کد خبر: ۲۸۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۳۰ تير ۱۳۹۳ - 2014July 21
شفا آنلاين-پس از تمام شدن محتويات ترشي، به جاي دور ريختن آب و سرکه مي توان از آن استفاده هاي جالبي کرد که در اين مطلب آمده است
آب ترشي را جايگزين سرکه يا آب ليمو در سالاد کاهو، سيب زميني يا پاستا کنيد.

در همان آب، مي توان با سبزيجات ديگر ترشي انداخت.

اسيد موجود در آب ترشي، به نرم شدن گوشت کمک مي کند. پس گوشت را در آن بخوابانيد.

راز دستور تهيه نان چاودار، آب ترشي است.

با ماليدن کمي آب ترشي روي پوست، مي توان آفتاب سوختگي را رفع کرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: