به گزارش شفاآنلاین:مصرف منظم دانه های چیا اگرچه ۸ خاصیت سلامتی شناخته شده دارد:
مراقبت از سلامت قلب: دانه های چیا منابع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و از قلب در برابر اثرات کلسترول و مشکلات شریانی محافظت می کنند. مصرف منظم این دانه ها منجر به کاهش فشار خون و از بین رفتن مشکلات گردش خون میشود.
بهبود سلامت استخوان ها: مواد معدنی ضروری در دانه های چیا منجر به بهبود سلامت استخوان ها می شود. دو قاشق غذاخوری از دانه های چیا ۱۸ درصد از میزان نیاز به کلسیم را برطرف می کند. علاوه بر این برطرف کننده نیاز شما به پتاسیم و منیزیم نیز هست. جذب مواد معدنی موجود در دانه های چیا، منجر به خنثی سازی اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن می شود.
کاهش وزن: با اضافه کردن کمی دانه چیا به رژیم غذایی به طور روزانه، می توانید شاهد اثرات جالب آن در از دست دادن چربی های بدن باشید. فیبر و آنتی اکسیدان های موجود در این دانه ها منجر به جلوگیری از انباشت چربی در بافت های بدن می شود و به حذف چربی هایی که قبلا در بافت ذخیره شده اند کمک می کند.
بهبود توده عضلانی: اسیدهای آمینه ضروری در دانه های چیا منجر به بهبود توده عضلانی می شود. پروتئین های موجود در این دانه ها به راحتی جذب می شود و سطح انرژی را افزایش می دهد.
مراقب سلامت دستگاه گوارش: فیبر موجود در دانه های چیا، حامی سلامت دستگاه گوارش است؛ بخصوص در کسانی که از سندرم روده تحریک پذیر رنج می برند.مصرف روزانه این دانه ها باعث کنترل تورم دستگاه گوارش نیز می شود و باکتری های سالم روده را افزایش می دهد.
تسکین درد مفاصل: محتوای امگا ۳ موجود در دانه های چیا، برطرف کننده درد ناشی از التهاب مفاصل است. آنتی اکسیدان های موجود در این دانه ها خطر ابتلا به بیماری های حرکتی و آرتریت را کاهش می دهد.
افزایش سطح انرژی: اسیدهای چرب ضروری و پروتئین های این دانه ها انرژی بدن را تقویت می کند و منجر به بهبود عملکرد شما در طول روز می شود. دانه های چیا برای ورزشکاران و افرادی که مشاغل پرخطر دارند، توصیه می شود. چون خستگی را برطرف کرده و منجر به افزایش بهره وری فیزیکی و ذهنی می شود.
جلوگیری از کم آبی بدن: یکی از جالب ترین ویژگی های این دانه ها این است که پتاسیم و منیزیم موجود در آنها منجر به بهبود و تعادل الکترولیت های بدن و جلوگیری از کم آبی بدن می شود.