کد خبر: ۲۸۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021July 26
لطفا این سیاست اشتباه بازنگری شود تا هم از هدر رفتن منابع کشور جلوگیری شود؛ هم رعایت پروتکل‌های بیشتر شود و هم کمک به کارکنان خط اول مقابله به اپیدمی شود تا کمی نفس بکشند.
شفاآنلاین>سلامت>مگر خط اولی‌های بخش بهداشت و درمان گناه کرده‌اند که باید هم جانشان در خطر باشد، هم معوقاتشان پرداخت نشود و هم فرصت دو روز مرخصی استحقاقی خود در شرایط طغیان را نداشته باشند؟
 به گزارش شفاآنلاین:حمید سوری، رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در یادداشتی که در باره میزان اثر بخشی اعمال سیاست‌های مقابله با کرونا در کشور در اختیار این خبرگزاری قرار داده، بیان داشته است:بنده معنی نیمه وقت،پاره وقت، دورکاری و بیکاری کارکنان حقوق بگیر دولتی را در اثربخشی و هزینه اثربخشی مقابله با اپیدمی آن هم با شرایط موجود کوتاه مدت که نه نظارت و نه پایش بر رفتار ها نیست، درک نمی‌کنم.

اثربخشی این مداخلات در کدام مطالعه کشوری تایید شده است؟ دولت تا چه زمانی می‌خواهد این رویکرد را دنبال کند؟ 

تجارب شخصی من از کارمندانی که می‌شناسم، کارآمدی کمتر از ۲۰ درصدی طی یک و نیم سال گذشته و در کنار آن سفرها، میهمانی‌ها و دورهمی‌های اغلب این کارمندان است.

ما به سایر سازمان‌ها اعتراض داریم که چرا انفعالی عمل می‌کنند. بیش از دوسوم خدمات بهداشتی و کمی کمتر خدمات درمانی را نیروهای غیرحرفه‌ای مانند راننده و نیروهای خدماتی و کارمندان ساده انجام می‌دهند.

مگر خط اولی‌های بخش بهداشت و درمان گناه کرده‌اند که باید هم جانشان در خطر باشد هم معوقاتشان پرداخت نشود و هم فرصت دو روز مرخصی استحقاقی خود در شرایط طغیان را نداشته باشند؟

در فاصله خاش تا سراوان در گشت gosht در پایگاه آنجا برای بازدید و خسته نباشید ایستادم. دو نفر تکنسین در آنجا می‌گفتند بخاطر بیماری برخی همکارانشان مجبورند ۱۵ روز شیفت ۲۴ ساعته بدهند و تنها ۲۰ ساعت اضافه کار می‌گیرند!

متاسفم که گاه در تهران خودمان این کارکنان دورکار و بیکار ماهی حدود ۱۰۰ ساعت اضافه کار هم علاوه بر مزایایی دریافت می‌کنند. وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی عدالت را باید در بین کارکنان خودشان اجرا کنند.

افرادی که در اروپا دورکاری می‌کنند (دو رکاری واقعی) حداکثر ۸۰ درصد حقوقشان را دریافت می‌کنند و آرزو دارند زودتر حاضر کار شوند و برای این کار، خودشان هم برای اشاعه پروتکل‌ها تلاش می‌کنند.

یکی از کارمندان آشنا می‌گفت:«اگر انشاالله! سه سال دیگر اپیدمی ادامه داشته باشد من راحت بازنشسته می‌شوم!»

لطفا این سیاست اشتباه بازنگری شود تا هم از هدر رفتن منابع کشور جلوگیری شود؛ هم رعایت پروتکل‌های بیشتر شود و هم کمک به کارکنان خط اول مقابله به اپیدمی شود تا کمی نفس بکشند.

متاسفانه این عده از کارکنان بدون این که خطر بیشتری تهدیدشان کند در اولویت واکسیناسیون هم قرار گرفته‌اند؛ بعضا حق مقابله کرونا هم می‌گیرند و اعتراض کارکنان بهداشت و درمان خط اول مقابله با کرونا را هم به خاطر بی عدالتی در پی دارند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: