محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمیشود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یکبار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد
شفاآنلاین>سلامت> محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمیشود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یک بار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاستهها در نهایت توسط باکتریهای مفید روده تجزیه میشوند.
به گزارش شفاآنلاین: برنج غذایی اساسی در سراسر جهان است به ویژه در کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین. برخی ترجیح میدهند برنج خود را در حالی که تازه و گرم است بخورند اما بهتر است بدانید که برخی از دستورالعمل ها مانند سالاد برنج یا سوشی با استفاده از برنج سرد تهیه میشوند. با این وجود ممکن است از خود بپرسید که آیا خوردن برنج سرد بیخطر است؟
محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمیشود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یکبار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاستهها در نهایت توسط باکتریهای مفید روده تجزیه میشوند.
این نوع نشاسته اشتهای شما را کنترل میکند و به عنوان هورمون های کنترل کننده دیابت و چاقی نیز شناخته میشوند. خوردن برنج سرد یا گرم شده خطر مسمومیت غذایی باسیلوس سرئوس را افزایش میدهد که ممکن است باعث گرفتگی شکم،
اسهال یا استفراغ در طی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه از زمان بلع آن شود.
این نوع باکتری در خاک موجود است و برنج را آلوده میکند؛ همچنین دارای غلافی است که حتی اگر برنج دردمای بالایی نیز پخته شود بازهم زنده میماند. اگر شما برنج را در دمای اتاق خنک کنید رشد این باکتری بیشتر میشود.
هر کسی که برنج آلوده مصرف کند ممکن است مسمومیت غذایی پیدا کند اما کسانی که دارای سیستم ایمنی آسیب دیده یا ضعیف هستند مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر عفونت باشند.