بیماران نیازمند به پن انسولین قلمی میتوانند در سایت وزارت بهداشت مراکز موجود در شهرستانها و کلینیکهای تخصصی را مشاهده و مشخصات خود را برای دریافت پن انسولین قلمی ثبت کنند.
شفاآنلاین>سلامت>شادنوش گفت: نوبت تزریق واکسن بیماران نادر و صعب العلاج از طریق پیامک اطلاع داده میشود.به گزارش شفاآنلاین: مهدی شادنوش، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاون وزیر بهداشت و رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت در گفت و گوی زنده شبکه خبر درباره واکسیناسیون بیماران نادر و صعب العلاج اظهار کرد: از ۵۰۰ هزار بیمار نادر و صعب العلاج بیش از ۱۰۰ هزار نفر واکسن دریافت کرده اند.
شادنوش تصریح کرد: بعد از واکسیناسیون سالمندان در مدت زمان کوتاهی بیماران نادر را واکسینه خواهیم کرد. در حال حاضر افراد بالای ۷۰ سال واکسینه میشوند و بعد از آن در دو فاز افراد بالای ۶۵ سال و ۶۰ سال واکسینه خواهند شد.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت ادامه داد: بعد از واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال، برنامه واکسیناسیون سالمندانی که در فاز دو یک بوده اند به اتمام میرسد و فاز دو دو که فاز واکسیناسیون بیماران نادر و صعب العلاج است، در برنامه قرار میگیرد.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: از آن جایی که واکسیناسیون در مراکز بهداشتی صورت میگیرد زمان دقیق آن مشخص نیست، اما احتمال دارد تا یک ماه آینده برنامه واکسیناسیون بیماران نادر و صعب العلاج در دستور کار قرار بگیرد.
به گفته او نوبت تزریق واکسن بیماران نادر و صعب العلاج از طریق پیامک اطلاع داده می شود.
شادنوش ادامه داد: واکسیناسیون بیماران صعب العلاج مانند بیماران دیالیزی، بیماران تالاسمی، افراد سرطانی و افرادی که در مراحل اولیه شیمی درمانی هستند در اولویت دریافت واکسن قرار دارند.
راه اندازی سیستم ثبت توزیع انسولین قلمی
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت بیان کرد: سیستم ثبتی را برای تزریق کنندگان انسولین قلمی در کشور راه اندازی کرده ایم.
او ادامه داد: بیماران نیازمند به پن انسولین قلمی میتوانند در سایت وزارت بهداشت مراکز موجود در شهرستانها و کلینیکهای تخصصی را مشاهده و مشخصات خود را برای دریافت پن انسولین قلمی ثبت کنند.
شادنوش گفت: از ماههای آینده به افرادی که مشخصاتشان در این سامانه ثبت باشد، پن انسولین تعلق میگیرد.