به گزارش شفاآنلاین:طاهره سادات بدری افزود: اهمیت شادی نباید در زندگی دست کم گرفته شود چراکه شادمانه زیستن در واقع سیستم ایمنی ما را تقویت میکند، سیستم ایمنی آدمهای خوشحال در حد بالایی قرار دارد و این افراد کمتر مریض میشوند.
وی تصریح کرد: در بین افرادی که زندگی شادی دارند، طلاق کمتر اتفاق میافتد، این آدمها کمتر غر میزنند و در نتیجه تنشهای کمتری در زندگی دارند، همه آدمهای خوشحال از سیستم اجتماعی خوبی برخوردار هستند.
بدری اضافه کرد: انسانهای خوشحال آدمهای عاقلتری هستند، هر چقدر شما شادتر باشید باید عاقلانه تر زندگی کنید، میگویند اگر شادی را به نمایش بگذارید میتوانید نمایشی لبخند بزنید، این به نمایش گذاشتن با مدام تکرار به الگوی ذهنی شما تبدیل میشود.
این درمانگر اظهار کرد: در طول تاریخ افراد بسیاری وجود داشته اند که با وجود شرایط سخت و تحت فشار بسیار زیاد به زندگی خود ادامه داده اند، پس ما میتوانیم در هر شرایطی خوشحال باشیم به شرطی که معنایی برای زندگی کردن داشته باشیم.
وی افزود: یکی از معضلات اصلی نوع بینش ما است، افراد غمگین زندگی را سخت میگیرند و فراموش میکنند که تمام عمر ما چند دهه زیستی است، ما اگر خیلی خوش شانس باشیم ۸ دهه زندگی میکنیم، بنابرین در این ۷-۸ دهه که با سرعت طی میشود باید خوشحال باشیم.
این روانشناس گفت: بخش دیگری از این ناشاد بودن این است که ما از مرگ میترسیم، در واقع یکی از ترسهای بنیادین بشر ترس از مرگ است در حالی که اگر باورمان این باشد که من مهمان این دنیا هستم و آمده ام تا به من خوش بگذرد، میتوانیم شادتر زندگی کنیم، ما در باورها و بینشهایمان دچار مشکل هستیم و با تصحیح آنها، شادمانه زیستن سهم زندگی ما میشود.
وی ادامه داد: در تعریف انسان شاد میتوان گفت این افراد منعطف و مقاوم هستند و در هر شرایطی تاب میآورند، این افراد توقع زیادی از زندگی ندارند و برای شرایط سخت راه حل پیدا میکنند.
بدری خاطرنشان کرد: درست و شادمانه زندگی کردن یک اصل مهم است، ما باید در مسیر درست قرار بگیریم و نتیجه را به خدا بسپاریم، ممکن است در این مسیر اتفاقات خوب یا بد بیفتند، ما باید لحظهها را باید غنیمت بشماریم و شادی را به زندگی خود و اطرافیانمان هدیه بدهیم. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که شاد زیستن نیاز به آموزش و آموختن دارد و برای تربیت فرزندان شاد باید از روانشناسان این حوزه بهره برد.مهر