کد خبر: ۲۷۵۷۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021March 10
فناوری ساخت این دست بیمارستان‌ها در کشور وجود نداشت. این فناوری با بومی‌سازی‌ در داخل به نتیجه رسیده است و امیدواریم در آینده با افزایش تعداد بیمارستان‌های صحرایی بتوانیم بخشی از نیازهای درمانی مناطقی که ساخت بیمارستان در آن مقدور نیست را برطرف کنیم

شفاآنلاین>سلامت> رئیس ستاد اجرایی فـــرمان امام(ره) بهره‌برداری از بزرگ‌ترین بیمارستان صحرایی کشور را اقدامی مهم در ارتقای سلامت مردم ساکن در مناطق محروم و ارائه خدمات بهداشتی به افراد در مناطق بحران‌زده از بلایای طبیعی و غیرطبیعی و در دوران کرونا دانست.

به گزارش شفاآنلاین: محمد مخبر با بیان اینکه ظرف یک‌ماه آینده مردم خبرهای خوب و امیدوارکننده‌ای را درباره واکسن کرونا خواهند شنید گفت:‌شأن جمهوری اسلامی این است که علاوه بر خود کشور واکسن کل منطقه را هم تامین کند.

امید است بعد از بهار ۱۴۰۰ یک آرامشی را در کشور نسبت به وضعیتی که اکنون حاکم است، داشته باشیم. او با تأکید بر اینکه اواسط اردیبهشت و حداکثر خرداد‌ماه ۱۴۰۰ واکسیناسیون عمومی آغاز می‌شود افزود: امکانات تولید انبوه واکسن فراهم شده و ظرف ۲ تا ۲.۵‌ماه آینده دیگر دغدغه تولید انبوه نخواهیم داشت.

مخبردر آیین افتتاح بیمارستان سیار ۹۹ تختخوابی احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مرحله پنجم رزمایش همدلی و احسان و توزیع 30هزار دست البسه در مناطق محروم با اشاره به بهره‌برداری از بزرگ‌ترین بیمارستان صحرایی غیرنظامی کشور گفت: فناوری ساخت این دست بیمارستان‌ها در کشور وجود نداشت. این فناوری با بومی‌سازی‌ در داخل به نتیجه رسیده است و امیدواریم در آینده با افزایش تعداد بیمارستان‌های صحرایی بتوانیم بخشی از نیازهای درمانی مناطقی که ساخت بیمارستان در آن مقدور نیست را برطرف کنیم.

به‌گفته مخبر، این بیمارستان تخصصی با 99تخت بیمارستانی، در مدت 24ساعت پس از استقرار در محل، قادر به ارائه خدمات درمانی به مراجعان است. با توجه به اینکه ۲۲کانکس کشنده بیمارستان را جابه‌جا می‌کنند این امکان وجود دارد که بتوان آن را در هر موقعیت و فضای فیزیکی راه‌اندازی کرد. رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تأمین سلامت مردم را از اولویت‌های ستاد اجرایی برشمرد و افزود:  اکنون، نزدیک ۲۶۰ مرکز درمان از سوی ستاد اجرایی افتتاح و در چند‌ماه آینده نیز، تخصصی‌ترین مرکز درمان سرطان کشور راه‌اندازی خواهد شد. وی، توزیع 30هزار دست البسه در مناطق محروم، توزیع یک میلیون بسته معیشتی به ارزش هر بسته 500هزار تومان و نیز تأمین مکمل‌های غذایی برای 10هزار مادر باردار و شیرده را از دیگر اقدامات ستاد در خدمت‌رسانی به مردم در مناطق محروم برشمرد.

قاسم جان بابایی‏، معاون درمان وزیر بهداشت نیز در این مراسم با بیان اینکه ستاد اجرایی با همه امکانات خود در ماه‌های شیوع کرونا به وزارت بهداشت کمک کرده است، افزود: زمانی تهیه ماسک از مشکلات ما بود اما، از اردیبهشت به این سو دیگر نبود ماسک مورد اعتراض کسی نیست و مهیاست.

به‌گفته او، در حوزه کرونا درس آموخته‌های بسیاری داریم و اگر به خوبی از آن بهره‌برداری نکنیم در حق مردم‌مان ظلم کرده‌ایم.  سلیمانی، مدیرعامل بنیاد احسان نیز گفت: پروژه حمایت از مادران شیرده از پروژه‌های اولویت‌دار بنیاد برای حمایت از امنیت غذایی مادران درمناطق محروم است. با تعاملی که با وزارت بهداشت داریم، مادران بارداری که در مناطق محروم مشکل تغذیه دارند و از خدمات حمایتی نهادهای امدادی برخوردارنیستند از مکمل‌های غذایی برای تأمین نیازهای پروتئینی و غذایی خود بهره‌مند می‌شوند.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: