کد خبر: ۲۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013May 20
شفا آنلاين -محققان بهداشتی دانمارک مدعی شدند: از آنجا که برنج حاوی آرسنیک غیرآلی است، مصرف زیاد برنج می تواند خطر بروز سرطان را در فرد افزایش دهد 
به گزارش شفا آنلاين ، محققان اروپايي از والدین خواسته‌اند تا از خوراندن روزانه نوشیدنی‌های برنجی یا شیربرنج و همچنین سوفله برنج به کودکان به دلیل احتمال بالای ابتلا به سرطان جدا خودداری کنند. قرار است نتایج این تحقیقات علمی تا دوماه دیگر منتشر شود. در ماه سپتامبر نیز سازمان نظارت بر محصولات غذایی آمریکا اعلام کرده بود که تحقیقات گسترده‌ای را برای میزان خطرناک بودن برنج و محصولات غذایی بر پایه برنج در ابتلا به سرطان آغاز کرده است 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: