به گزارش شفا آنلاين،ويتامين C آن نقش مهمي در حفظ استحکام بافت ها دارد و باعث توليد کلاژن مي شود. اسيد اسکوربيک آن، سيستم ايمني را تقويت و با عفونت ها مقابله مي کند. به ترميم غضروف و استخوان کمک مي کند.
گوشت زرد آن، غني از بيوفلاوانوئيد به ويژه کاروتنوئيد است. اين رنگ دانه ها آنتي اکسيدان است.
منبع عالي پتاسيم و فيبر است که هر ۲ ماده مغذي براي سلامت قلب مهم است.
منبع عالي آنتي اکسيدان است.
کم کالري و فاقد چربي هاي اشباع شده است.
شليل سرشار از بتاکاروتن است که براي توليد ويتامين A لازم است