کد خبر: ۲۷۱۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۴ تير ۱۳۹۳ - 2014July 05
شفا آنلاين-شليل، ميوه اي بومي چين است که در سراسر جهان کشت مي شود. خيلي از افراد گاه شليل را با هلو اشتباه مي گيرند. بهترين راه تشخيص اين است که بدانيد پوست شليل پرز ندارد.

به گزارش شفا آنلاين،ويتامين C آن نقش مهمي در حفظ استحکام بافت ها دارد و باعث توليد کلاژن مي شود. اسيد اسکوربيک آن، سيستم ايمني را تقويت و با عفونت ها مقابله مي کند. به ترميم غضروف و استخوان کمک مي کند.

گوشت زرد آن، غني از بيوفلاوانوئيد به ويژه کاروتنوئيد است. اين رنگ دانه ها آنتي اکسيدان است.

منبع عالي پتاسيم و فيبر است که هر ۲ ماده مغذي براي سلامت قلب مهم است.

منبع عالي آنتي اکسيدان است.

کم کالري و فاقد چربي هاي اشباع شده است.

شليل سرشار از بتاکاروتن است که براي توليد ويتامين A لازم است
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: