مهرعلیان ادامه داد: با توجه به اینکه در سفره افطار شیرینی جات از جمله زولبیا و بامیه استفاده میشود، مسواک زدن بعد از این مواد قندی چسبنده میتواند مانع ایجاد پلاک میکروبی و پوسیدگی شود.
وی در ادامه گفت: خشکی دهان و باقی ماندن
سلولهای مرده بر روی سطح زبان و لثه و تغییر غلظت برخی از مواد شیمیایی در
خون موجب بوی بد دهان میشود.
مهرعلیان درباره رعایت بهداشت دهان و دندان در فاصله سحر تا افطار افزود:
برای پیشگیری از بوی بد دهان، با رعایت احکام روزه میتوان با آب دندانها و
زبان را مسواک زد و یا در حالتی که دهان دچار خشکی است و احتمال پوسیدگی
دندانها وجود دارد، شست و شوی دهان بدون فرو بردن آب در حلق میتواند در
سلامت دندانها موثر باشد.