شفاآنلاین-رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم تهران تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان تولید و مصرف نانهای بربری به نسبت نانهای باگت افزایش مییابد و مصرف انواع نانهای شیرمال نیز بیشتر میشود. با این حال تا امروز افزایش قیمتی در این نانها نداشتهایم.
به گزارش
شفا آنلاین،محمد جواد کرمی افزود: از دی ماه سال
گذشته تا به امروز افزایش قیمتی در این نوع نانها نداشتیم و در حال حاضر
قیمت نان بربری ۷۰۰ تومان، نان حجیم و باگت فرانسوی بزرگ ۱۰۰۰ تومان،
نانهای باگت متوسط ۶۰۰ تومان، نان ساندویچی ۵۰۰ تومان و نانهای تست به
طور میانگین۲۵۰۰ عرضه میشود.
وی گفت: در طول ماه مبارک رمضان اتحادیه کنترل و نظارت مستقیم بر بازار
دارد و از مصرف کنندگان درخواست میکنیم درصورت مشاهده هر گونه تخلف با
شمارههای ۲۹ و ۷۷۱۹۴۰۲۸ و شماره های ۸۵ و ۷۷۱۹۱۱۸۴ تماس بگیرند که البته
با رصدهایی که انجام دادیم هیچ گونه افزایش قیمتی را شاهد نبودیم.
کرمی با بیان اینکه در تهران ۵۸۰ واحد و
در کل کشور بیش از ۳۸۰۰ واحد نانهای حجیم فعالیت میکند، اظهار کرد: برای
استفاده از مصرف نانهای تیره و سبوسدار در حال فرهنگسازی هستیم.
رئیس اتحادیه نانهای
حجیم و نیمه حجیم تهران با بیان اینکه نانهای فانتزی از نظر کیفیت،
ماندگاری و مواد اولیه بسیار بهتر از نان سنتی هستند افزود: در تهیه این
نوع نان از حرارت غیرمستقیم استفاده میشود، همچنین از جوش شیرین که برای
بیماریهای گوارشی و روده مضر است، استفاده نمیشود.
وی بیان کرد: کیفیت نان بستگی به عوامل مختلف از جمله گندم و آرد دارد و گندمهای وارداتی از کیفیت بالایی برخوردار هستند.