اصلاح سبک زندگی می تواند مانع بسیاری از بیماریهای غیر واگیر و مرگ و میرهای زودرس شود و حتی ابتلا به بیماریهای عفونی را کاهش دهد و برای اصلاح آن در جامعه، می توان از پرستاران در حوزه آموزش به مردم بهره گرفت.
شفاآنلاین>سلامت> معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: اصلاح سبک زندگی می تواند مانع بسیاری از بیماریهای غیر واگیر و مرگ و میرهای زودرس شود و حتی ابتلا به بیماریهای عفونی را کاهش دهد و برای اصلاح آن در جامعه، می توان از پرستاران در حوزه آموزش به مردم بهره گرفت.
به گزارش شفاآنلاین: دکتر مریم حضرتی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جمع هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به طرح شهید سلیمانی گفت: اجرای طرح اندیشگاه در این دانشگاه، کار بسیار ارزشمندی است که با حضور و بهره گیری از اندیشمندان صاحب نظر در این جلسات، می تواند طرح شهید سلیمانی را پایدار کند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به رتبه استان یزد در بیماری
دیابت، مصرف فست فود و کم تحرکی افزود: اصلاح سبک زندگی می تواند مانع بسیاری از بیماریهای غیر واگیر و مرگ و میرهای زودرس و حتی ابتلا به بیماریهای عفونی را کاهش دهد و برای اصلاح آن در جامعه، می توان از پرستاران در حوزه آموزش به مردم بهره گرفت.
دکتر حضرتی با اشاره به جمعیت قابل توجه اتباع افغانه در یزد و همچنین اهمیت پیشگیری و آموزش بر درمان، تاکید کرد: بایستی برنامه های آموزشی و پیشگیری و اجرای پروتکل های بهداشتی در همه گروه های مردم فارغ از ملیت، نژاد و قوم اجرایی شود.
معاون پرستاری وزارت بهداشت به اهمیت قرنطینه و اسکان بیماران مبتلا به کرونا اشاره کرد و بر لزوم قرنطینه برای بیمارانی که شرایط مطلوب برای گذراندن دوره نقاهت در منزل را نداشته و نیز اطلاع رسانی این مهم به عموم مردم تاکید کرد.
دکتر حضرتی یاداور شد: بهره گیری از دانشجویان سال آخر پرستاری در طرح شهید سلیمانی می تواند بسیار کمک کننده باشد.
وی در پایان گفت: در بحرانی ترین زمان پاندمی کوید۱۹ و تحریم های ظالمانه علیه ایران، صنعتگران کرونا و خیرین یکی از مجموعه هایی بودند که نسبت به تهیه اقلام حفاظت فردی برای کارکنان نظام سلامت کمک بسیار موثری به آنها کردند و ضرورت دارد جهت ترویج فرهنگ خیرخواهی تقدیری شایسته از آنها به عمل آید گرچه اجر و پاداش آنها نزد خداوند سبحان محفوظ است.