شفا آنلاين -کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت بویراحمد، گفت: استفاده مکرر از ظروف یکبار مصرف، موجب آزاد کردن مولکول های آلی و صنعتی به داخل آب یا غذا و خطر ایجاد سرطان می شود
به گزارش شفا آنلاين ،صادقي افزود: تکرار در استفاده از ظروف یکبار مصرف، شیارهایی در آن ها ایجاد می کند که قابل مشاهده نیستند و علاوه بر خطر ایجاد سرطان، فرد را برای ابتلا به عفونتهاي دستگاه گوارش، مستعد می سازد.
وی با اشاره به دفع مواد سمی ظروف یکبار مصرف در اثر حرارت، تصریح کرد: علم بهداشت، استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای مواد غذایی گرم و داغ را به شدت نفی می کند.
ظروف پلاستیکی را در مایکروویو قرار ندهید
صادقی تاکید کرد: از ماکروویو برای گرم کردن غذاهای حاوی روغن و چربی در ظروف پلاستیکی، استفاده نکیند.
این کارشناس بهداشت محیط، ادامه داد: ترکیب گرما و پلاستیک و روغن در هنگام استفاده از مایکروویو برای حرارت غذا در ظروف پلاستیکی، موجب تولید سم دیوکسین می شود که برای بدن بسیار مضر است.
وی گفت: شاید بارها هنگام نوشیدن چای یا مایعات داغ درون لیوان های پلاستیکی یک بار مصرف، لایه چربی روی سطح این مایعات را دیده اید که همان پلی استایرن سمی خارج شده از پلاستیک بوده و سلامت دستگاه گوارش را تهدید می کند.
صادقی یادآور شد: عدم استفاده از مواد شیمیایی در تولید ظروف گیاهی یک بار مصرفف موجب می شود با غذاهای داغ و چرب ترکیب نشده و آسیبی به سلامت مصرف کنندگان وارد نشود.