کد خبر: ۲۶۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۰۸ تير ۱۳۹۳ - 2014June 29
شفا آنلاين-در دهان ما حدودا ۳۰۰گونه باکتری با ما همزیستی دارند که حدودا ۲-۳ گونه از آن‌ها ایجاد پوسیدگی می‌کنند.
به گزارش شفا آنلاين به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و آموزشی دندانه دندان‌ها از دو جزء آلی و معدنی تشکیل شده‌اند. جزء آلی به صورت رشته‌های پروتئینی (کلاژن) چارچوبی را تشکیل می‌دهند که املاح (جزء معدنی) بر روی آن سوار شده ساختمان سخت دندان را ایجاد می‌کنند.
باکتری‌های پوسیدگی‌زا داخل دهان معمولا برای ادامه حیات، مواد قندی موجود در رژیم غذایی ما را تخمیر می‌کنند. حاصل تخمیر قند، تولید اسید است. هر وقت باکتری‌های پوسیدگی‌زا بیشتر از ۵۰دقیقه به صورت پلاک میکروبی روی دندان باقی بمانند، اسید تولید شده باعث حذف قسمت معدنی (جزء سخت) دندان می‌شود و با جایگزینی در جزء آلی (پروتئینی ونرم) آن اصطلاحا ایجاد پوسیدگی می‌کنند.

به همین دلیل است که دندان‌پزشکان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از پوسیدگی، فرصت استفاده از مواد غذایی را به باکتری‌ها ندهید؛ پس از خوردن هر وعده غذایی مسواک بزنید یا دستکم دهانتان را با آب بشویید.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: