کد خبر: ۲۶۳۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020August 23
سلامت مفهوم نسبتا انعطاف پذیری است که ممکن است آنرا بعنوان نبود بیماری و ناتوانی در نظر گرفت و یا آن را به صورت مثبت‌تری مانند آنچه که سازمان بهداشت جهانی تعریف کرده است تعبیر کنیم...
شفاآنلاین>اجتماعی>سلامت>سلامت مفهوم نسبتا انعطاف پذیری است که ممکن است آنرا بعنوان نبود بیماری و ناتوانی در نظر گرفت و یا آن را به صورت مثبت‌تری مانند آنچه که سازمان بهداشت جهانی تعریف کرده است تعبیر کنیم. بر اساس سازمان بهداشت جهانی سلامت این گونه تعریف می‌شود: "حالت رفاه، کامل جسمانی، روانی و اجتماعی. ".
به گزارش شفاآنلاین: اما در کنار تمام این موارد سازمان بهداشت جهانی سلامت روان را اینگونه تعریف می‌کند: "فابلیت برقراری ارتباط موزون و هماهنگ با دیگران، تغییر و اصلاح محیط فردی و اجتماعی و حل تضاد‌ها و تمایلات شخصی به طور منطقی، عادلانه و مناسب". سلامت روانی جنبه‌ای از مفهوم کلی سلامت است و به کلیه روش‌ها و تدابیری گفته می‌شود که برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری‌های روانی به کار می‌رود. سلامت روان به دیدگاه افراد، تفکر و احساس بستگی دارد. به طوری که افرادی که از سلامت روانی بر خوردارند و نسبت به زندگی دید مثبتی دارند، و در محیط کار و روابطشان مسئولیت‌پذیر هستند. زیرا وقتی از سلامت روانی برخوردار باشیم از زندگی انتظار بهتری خواهیم داشت و آمادگی برخورد با تمام مشکلات را داریم.
بسیاری از افراد با توجه به مشکلات اقتصادی فشار روانی فراوانی را تحمل می‌کنند که این فشار‌ها اختلالات روانی واثرات مخربی را درپی دارد. عدم سلامت روان، فرد را متحمل درد‌هایی نظیر سردرد، دل درد، نگرانی، سوالات تکراری اطمینان بخش، بیدار شدن‌های مکرر در به خواب رفتن، انزوا و گوشه گیری می‌کند
از سویی نوجوانان از لحاظ تنوع احوال، دگرگونی‌های خلقی و رفتاری و نیاز‌های مختص دوران بلوغ خود بیشتر درگیر این اختلالات می‌شوند بگونه‌ای که براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال‌های اخیر بیان دارد درصد ابتلا به اختلالات روانی در نوجوانان زیر ۱۶ سال از ۱۳ تا ۲۹ درصد تغییر کرده است و درحال افزایش است. علت اصلی شیوع اینگونه مشکلات در یکجا نشینی و بازی‌های الکترونیکی است که شایع‌ترین علت عدم تحرک کودکان و نوجوانان است.
به همین دلیل برای کودکان و نوجوانان ورزش‌های هوازی و تحرک بالارا توصیه می‌کنند چرا که تحرک میزان هیجانات درونی را کاهش داده و ترشحات هورمونی را کنترل می‌کند از طرفی ورزش نشان می‌دهد که افراد دارای قوای جسمی و روانی زیادی هستند. همچنین در در بررسی فعالیت ورزشی و سلامت روان کودکان و نوجوانان، به وضوح دیده می‌شود که فعالیت فیزیکی تاثیر سودمندی در کاهش افسردگی دارد.
برهمین اساس فعالیت‌های فیزیکی به ویژه ورزش‌های هوازی باعث می‌شود میزان خلق در کودکان و نوجوانان بالارفته و تخلیه هیجانات درونی صورت گیرد که این امر از میزان شیوع افسردگی و اضطراب در کودکان و نوجوانان می‌کاهد.


فردا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: