کد خبر: ۲۶۳۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020August 17
بادام از جمله میوه‌هایی است که مثل توت از درخت تکانده می‌شود. باغداران برای این ‌کار از چوب‌های بلندی استفاده می‌کنند که در سامان آن را «جیده» می‌نامند.
 
به گزارش شفاآنلاین ،معمولاً اعضای خانواده در بادام تکانی مشارکت دارند. پس از بادام تکانی، پوست سبز روی بادام که پرزدار و سوزش آور نیز هست را با دستگاه یا به شیوه دستی جدا می‌کنند تا از فساد آن جلوگیری کنند. شهرستان سامان در استان چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های تولید بادام کشور است که با برداشت ۱۸ هزار تن بادام سال هاست رتبه نخست تولید بادام کشور را به خود تخصیص داده است. اهالی این شهرستان به زبان ترکی قشقایی تکلم می‌کنند.





















نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: