مصرف بیش از دو فنجان قهوه، نسکافه، و چای سبز در شبانه روز توصیه نمیشود. این نوشیدنیها محرک سیستم عصبی هستند
شفاآنلاین>سلامت>مصرف برخی از مواد خوراکی در شرایط استرس، زیانآور است؛ مواد غذایی که ممکن است در کوتاه مدت سبب افزایش انرژی شود، اما مصرف زیاد آنها موجب فرسایش و خستگی میشود و نهایتا در طولانی مدت میتواند سبب افزایش استرس در بحران کرونا شود.
به گزارش شفا آنلاین: اگر فرد به طور کم و بیش ثابت یا با الگویی تکرار شونده به حالت و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بیخوابی یا بدخوابی، اسپاسم و چنگە عضلات کتف و ساق، بواسیر، شقاق مقعد و خشکی مخاطات دچار باشد، مصرف برخی مواد غذایی برای وی بسیار گزندآورتر خواهد بود و دستور طبی در طب ایرانی این است که چنین افرادی در اندازه مصرف و تکرار مصرف برخی مواد خوراکی بسیار احتیاط کنند. این موادغذایی که پرهیز از مصرف آنها توصیه میشود، شامل:
_ سرکه، آبغوره، آبلیمو، ترشیهای خانگی یا بازاری
_ پنیر شور، خیارشور، آجیل شور، مصرف زیاد نمک
_ زنجبیل، خردل، فلفل سیاه
_ سیر، پیاز تند، فلفل قرمز، شاهی، تره، پیازچه،
_ سسهای تند و تیز
_ خرمای خشک، عسل کهنه
_ چای پررنگ، کاکائو، شکالت تلخ، قهوه
_ ذرت بوداده، نان خشک
_ گوشت گاو، گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس
_ میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس و پفک
بنابر اعلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مصرف بیش از دو فنجان قهوه، نسکافه، و چای سبز در شبانه روز توصیه نمیشود. این نوشیدنیها محرک سیستم عصبی هستند و گرچه در کوتاه مدت موجب انگیختگی هشیاری و احساس بهبود انرژی میشوند، اما در مصرف زیاد یا مداوم از طریق تحریک سیستم عصبی و اندوکرین موجب فرسایش و خستگی میشوند.
به منظور افزایش بهرهوری جسمی_روانی بهتر است به جای این محرکها، روزی ۲ تا ۴ استکان چای سیاه غیرعطری همراه با هل، گل محمدی، قدری زعفران و دارچین مصرف شود.ایسنا