کد خبر: ۲۵۹۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020June 17
کار قاچاق سوخت ایرانی برای سوء استفاده از بحران مصنوعی سوخت در پاکستان شدت گرفته است و قاچاقچیان روش‌های جدیدی را برای افزایش قاچاق و انتقال سوخت‌های غیرقانونی را به کار گرفته‌اند
شفاآنلاین>اجتماعی>با سپری شدن دو هفته از کاهش دوباره نرخ فرآورده‌های نفتی در پاکستان، احتکار سوخت به ویژه کمیاب شدن بنزین باعث شد تا افزایش معضل قاچاق بنزین و گازوئیل از مرزهای ایالت بلوچستان وارد مرحله جدیدی شود.

به گزارش شفاآنلاین، کمیاب شدن فرآورده‌های سوختی در پاکستان طی روزهای اخیر با وجود  کاهش چند باره نرخ آن، واکنش مسئولان و نهادهای قضایی کشور را درپی داشت. 

جدای از بروز مشکلات مردم برای دریافت سوخت و یا صف‌های طولانی در جایگاه‌های عرضه بنزین و گازوئیل، سازمان‌های بازرسی و نظارت پاکستان شروع به شناسایی عوامل احتکار بنزین و برخورد قانونی با آنان در مناطق مختلف این کشور کرده‌اند. 

در این بین قاچاقچیان در پاکستان برای سوء استفاده از وضعیت کمیاب شدن بنزین، واردات غیرقانونی بنزین و گازوئیل از ایران به ایالت بلوچستان و انتقال آن به شهرهای مختلف پاکستان را افزایش دادند. 

کار قاچاق سوخت ایرانی برای سوء استفاده از بحران مصنوعی سوخت در پاکستان شدت گرفته است و قاچاقچیان روش‌های جدیدی را برای افزایش قاچاق و انتقال سوخت‌های غیرقانونی را به کار گرفته‌اند. 

 قبلا از تانکرهای نفتی و اتوبوسهای مسافربری برای انتقال سوخت ایرانی از ایالت بلوچستان به شهرهای کراچی و جیکب آباد در ایالت سِند استفاده می‌شد و میزان آن به ۲۰۰ هزار لیتر در روز رسیده بود اما اخیراً با رصد بیشتر آژانس‌های بازرسی و انتظامی، قاچاقچیان با استفاده از خودروهای سواری و کامیون‌های ویژه حمل سنگ اقدام به قاچاق سوخت  می کنند.

پلیس پاکستان اخیراً در شهر کراچی دو کامیون را توقیف و بازرسی کرد که آنها ۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف کرد.

 این رسانه پاکستانی افزود: کمیاب شدن سوخت در کشور ،قاچاق بنزین از ایران را  افزایش داده به گونه ای که هم اکنون صدها هزار لیتر سوخت ایرانی که توسط لنج ها از راه دریا و یا وسایل نقلیه به کراچی منتقل شده در  در انبارها ذخیره شده است .

دولت پاکستان یازدهم خردادماه امسال برای سومین بار از زمان شیوع ویروس کرونا در این کشور، با هدف تسهیل شرایط زندگی مردم قیمت سوخت را کاهش داده است.

عرضه کنندگان سوخت در پاکستان و شرکت‌هایی که تا پیش از کاهش نرخ سوخت، ذخیره‌های بنزین، گازوئیل و سایر فرآورده‌های نفتی را با قیمت سابق خریداری کرده بودند ،حاضر به فروش این فراورده ها با قیمت فعلی نیستند.

گارد ساحلی پاکستان اواسط اردیبهشت ماه امسال یک باند ۲۲ نفره قاچاقچیان سوخت ایرانی را در ایالت بلوچستان بازداشت کرد. 

«عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان اواسط ماه فوریه گذشته طرح جدید مبارزه بی‌چون و چرا با قاچاق و برخورد شدید با عاملان این پدیده را به نیروهای خود سپرده و تمام نهادی انتظامی و امنیتی این کشور موظف به برخورد جدی با پدیده قاچاق به ویژه در ایالت بلوچستان شدند. 

وی ماه‌های اخیر برای جلوگیری از معضل قاچاق که بیشترین ضرر را به خزانه ملی پاکستان زده است، دستور تشکیل نیروی جدید برای مبارزه با قاچاق، شناسایی آن دسته از مسئولان که در این قبیل فعالیت‌های غیرقانونی دخیل هستند و احداث بازارچه‌های مرزی در مرزهای جنوبی غربی پاکستان با ایران را صادر کرده بود. امت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: