شفا آنلاين -تغذیه مناسب دانش آموزان در زمان امتحان نقش مهمی درپیشگیری از ابتلا آنان به استرس دارد.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، درگفتگو باشفا آنلاين ضمن بیان این مطلب گفت:
تغذیه مناسب در فصل امتحانات در تمرکز و یادگیری دانش آموزان موثر است و آنها می توانند با تغدیه مناسب و استراحت کافی بازده فکری خود را افزایش دهند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود:غذاهایی مانند سوپ جو،همچنین کاهو،شیر،دوغ و ماست حاوی لاکتوسین اند که این ماده خاصیت آرام بخشی دارد و توصیه می شود که شب قبل از امتحان از این گروه مواد غذایی مصرف شود زیرا باعث کاهش استرس دانش آموزان می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به این که میوه و سبزی در سلامت فکر نقش مهمی دارد،افزود:موادی مانند زرده تخم مرغ،بادوم زمینی،گردو و جوانه ها در تکامل مغز و سلول های مغزی بسیار موثرند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانش آموزان توصیه می شود.