کد خبر: ۲۵۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۳ - 2014June 23
شفاآنلاین-نخستین گردهمایی بین المللی ایدز و پنجمین سمینار سراسری ایدز در روزهای 20 تا 22 آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

به گزارش شفاآنلاین از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مسعود مردانی استاد گروه عفونی این دانشگاه گفت:امروزه بیماری ایدز و توجه به تبعات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، روانی و اجتماعی آن به یکی از مهمترین دغدغه­های بهداشتی درمانی در دنیا و به تبع آن در ایران تبدیل شده است.

وی ادامه داد:در سال های اخیر با گذشت 32 سال از فراگیر شدن بیماری ایدز در جهان موارد بروز جدید بیماری در برخی کشورها به نحو چشمگیری کاهش یافته به طوری که مقامات بهداشتی این کشورها از کنترل بیماری ایدز و مقابله موفق با این بیماری در غرب صحبت می­کنند.

مردانی افزود:در ایران با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، سازمان زندانها و دست­اندرکاران مسائل بهداشتی و درمانی ، بروز موارد جدید ایدز در معتادان تزریقی به مرحله کنترل رسیده است.

وی یاد آور شد:اما افزایش موارد انتقال جنسی بیماری ایدز در سال های اخیر، کاهش سن ابتلا به ایدز ، افزایش آن در زنان، زنگ خطر تغییر الگوی اپیدمیولوژیک بیماری را از معتادان تزریقی به مقاربت جنسی روشن می­سازد که لزوم برنامه­ریزی مدون و حساب شده را در راههای پیشگیری از ابتلای جنسی به ایدز برای ما آشکار می کند.

مردانی گفت :به نظر می­رسد برگزاری سمینارهای آموزشی، بالابردن سطح آگاهی های جامعه درخصوص راههای انتقال ایدز و مقابله جدی با معضل­ اجتماعی ایدز می­تواند ما را در مقابله با افزایش موارد این بیماری کمک کند.

استاد گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هدف از برگزاری این سمینار را آشنایی پزشکان با آخرین اطلاعات و یافته های پژوهشی در خصوص بیماری ایدز عنوان کرد .

وی محورهای مهم این سمینار را آشنایی با تازه های ایدز و ایدز در جهان و ایران ،بازآموزی و نوآوری پزشکان و پرسنل پزشکی در خصوص راه های درمان و پیشگیری ایدز ، نگاه به مسائل بهداشت روان در بیماران ایدز و ایدز و توجه محققین به رویکرد پژوهشی در مسائل ایدز در ایران و جهان ذکر کرد.

مردانی گفت : افزایش موارد ابتلا به بیماری ایدز در ایران و تغییر الگوی انتقال از معتادان تزریقی به شیوه­های تماس جنسی و نیز کمبود آگاهی پزشکان و حرفه های وابسته نسبت به این بیماری و عدم وجود واکسن و در عین حال پر خطر بودن بیماری و انتقال آن به سایر افراد جامعه و از طرفی انگ­های موجود در جامعه نسبت به این بیماری، همگی دست به دست هم داده و ضرورت برگزاری این سمینار را دو چندان نموده است.

علاقه­مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ارسال مقالات می­توانند به سایت مرکز به آدرس http://idtmrc.sbmu.ac.ir مراجعه کنند.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: