از مواد غذایی نظیر لوبیا قرمز، عدس، نخود، تخم مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات برگ تیره، آجیل و خشکبار، دانهها، پرتقال و لیمو شیرین برای در امان ماندن و نجات از کم خونی استفاده کنید
شفاآنلاین>سلامت>سازمان جهانی بهداشت خطرات کم خونی را بیشتر متوجه کودکان، زنان باردار و زنان در دوران سیکل قاعدگی دانست و توصیههایی را برای درمان کم خونی اعلام کرد.
به گزارش شفاآنلاین، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: فقر آهن شایعترین کم خونی در همه گروههای سنی بین خانمها و آقایان است.
در تحقیقات سازمان جهانی بهداشت آمده است: علائم و نشانههای کم خونی ضعف، خستگی، کاهش استقامت، دشواری در تمرکز، دست و پاهای سرد، رنگ پریدگی، تنگی نفس، تپش قلب و ریزش مو است.
تاخیر در تکامل و هماهنگ شدن حرکات کودک، کاهش ذخائر آهن نوزاد هنگام تکامل، به وجودآمدن آسیبهای مغزی در نوزاد و کاهش ضریب هوشی نوزادان از جمله خطرات کم خونی مادران باردار برای نوزادان بود که سازمان جهانی بهداشت به آن اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این سازمان همچنین خطرات کم خونی را بیشتر متوجه کودکان، زنان باردار و زنان در دوران سیکل قاعدگی دانست.
توصیه سازمان بهداشت جهانی استفاده از مواد غذایی نظیر لوبیا قرمز، عدس، نخود، تخم مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات برگ تیره، آجیل و خشکبار، دانهها، پرتقال و لیمو شیرین برای در امان ماندن و نجات از کم خونی است. ایسنا