کد خبر: ۲۵۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - 2014June 18
شفاآنلاین-سایت برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه در راستای بهبود سلامت تغذیه ای مردم توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور راه اندازی شد.
به گزارش شفاآنلاین،از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، این پایگاه اطلاع رسانی حاوی آخرین اخبار و رویدادها ، طرحهای در دست اجرا، دانستنیهای تغذیه ای و اطلاعات مفید درمورد برنامه ملی مراقبت، اهداف آن و شیوه نامه ها است .

علاقمندان می توانند از طریق نشانی http://nfnsp.ir به اطلاعات مندرج در این سامانه دسترسی پیدا کنند.

برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه ای و راه اندازی ایستگاه های پژوهشی توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حمایت دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) پاییز سال 1392 در شش استان آذربایجان غربی، سمنان، خراسان جنوبی، خوزستان، فارس و لرستان آغاز شد.

مراقبت تغذیه ای سیستم پیچیده ای از فعالیتهای هماهنگ است که به طور مستمر اطلاعاتی را در مورد وضعیت تغذیه ای، رژیمی و سلامتی جامعه و ارتباط بین رژیم و سلامت در کل کشور فراهم می کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: