شفاآنلاین-سایت برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه در راستای بهبود سلامت تغذیه ای مردم توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور راه اندازی شد.
به گزارش
شفاآنلاین،از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، این
پایگاه اطلاع رسانی حاوی آخرین اخبار و رویدادها ، طرحهای در دست اجرا،
دانستنیهای تغذیه ای و اطلاعات مفید درمورد برنامه ملی مراقبت، اهداف آن و
شیوه نامه ها است .
علاقمندان می توانند از طریق نشانی http://nfnsp.ir به اطلاعات مندرج در این سامانه دسترسی پیدا کنند.
برنامه
ملی مراقبت غذا و تغذیه ای و راه اندازی ایستگاه های پژوهشی توسط انستیتو
تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حمایت دفتر بهبود تغذیه وزارت
بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)
پاییز سال 1392 در شش استان آذربایجان غربی، سمنان، خراسان جنوبی، خوزستان،
فارس و لرستان آغاز شد.
مراقبت تغذیه ای سیستم پیچیده ای از
فعالیتهای هماهنگ است که به طور مستمر اطلاعاتی را در مورد وضعیت تغذیه ای،
رژیمی و سلامتی جامعه و ارتباط بین رژیم و سلامت در کل کشور فراهم می کند.