کد خبر: ۲۴۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - 2014June 14
پروفسور سمیعی در کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب:
شفاآنلاین-رئیس ششمین کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب ضمن تشریح آخرین وضعیت آماده سازی مرکز علوم اعصاب ایران، از بکارگیری نخگبان این رشته در این مرکز علمی و درمانی خبر داد.

به گزارش شفاآنلاین، پروفسور مجید سمیعی در حاشیه آغاز بکار ششمین کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد، گفت: پیش بینی می‌کنیم که مرکز علوم اعصاب ایران ظرف چند سال آینده به بزرگترین قطب علمی جهان تبدیل شود، بطوریکه متخصصان اروپایی و آمریکایی برای کسب تجربه به خود بگویند حتماً باید به ایران سفر کنیم.

وی در مورد ساختمان مرکز علوم اعصاب ایران گفت: ساختمان این مرکز تقریباً به اتمام رسیده و فقط باید 100 شرکت مختلف با همکاری هم به کامل کردن بیمارستان کمک کنند.

پروفسور سمیعی افزود: مهمتر از ساختمان، پرسنل و کارمندانی است که قرار است در بیمارستان فعالیت کنند و به همین منظور تصمیم داریم تا نخبگان کشور را شناسایی و جهت آموزش‌های تکمیلی به بهترین مراکز علمی جهان بفرستیم؛ همچنین همه بزرگان علم مغز و اعصاب به من قول داده‌اند تا ما را در ارائه خدمت به مردم در این مرکز همراهی کنند.

رئیس ششمین کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب ادامه داد: قرار است 60 دانشجوی نخبه مغز و اعصاب کشور در مراکز معتبر علمی جهان بورسیه شوند تا پس از کسب تجربه و بازگشت به وطن در مرکز علوم اعصاب ایران فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد: هیچ کدام از این افراد بصورت سفارشی انتخاب نشده و هر کس که سفارشی آمده باشد، او را نخواهیم پذیرفت، در ضمن این افراد علاوه بر سواد و هوش باید تربیت خانوادگی و عشق و علاقه به مردم داشته باشند.

پروفسور سمیعی گفت: این مرکز در پایان سال آینده میلادی افتتاح می شود و فدراسیون جهانی مغز و اعصاب هماهنگی های لازم را انجام داده تا متخصصان برتر مغز و اعصاب 160 کشور جهان برای افتتاح این مرکز به ایران بیایند.

وی در مورد ششمین کنگره جراحی مغز و اعصاب نیز افزود: خوشحالم که برای ششمین بار این کنگره را در ایران برگزار می‌کنیم و امسال سخنرانان بین‌المللی بیشتری از کشورهای سوئیس، آلمان، اتریش، اسپانیا، فرانسه، کلمبیا، برزیل و چین به تهران آمده‌اند.

پروفسور سمیعی با بیان اینکه شاگردان زیادی را در کشور برزیل تربیت کرده است، گفت: برگزاری کنگره ها به پیشرفت علم در کشور بسیار کمک می‌کند و اگر ما می خواهیم علم روز دنیا را داشته باشیم، باید به برگزاری همین کنگره ها بپردازیم و خوشحالم که هر سال تازه‌های علم جهان در بخش مغز و اعصاب از طریق این کنگره به ایران آورده می‌شود.

وی با اشاره به این موضوع که بعضی ها معتقدند اگر پروفسور سمیعی می خواهد به کشور کمک کند باید در ایران مطب داشته باشد و بیماران را معالجه کند، گفت: این افراد در اشتباه هستند زیرا با تاسیس مطب، من فقط یک بیمار را ویزیت کرده و وقتی را که می توانم برای آموزش همکاران بگذارم، با ویزیت یک بیمار تلف کرده‌ام.

پروفسور سمیعی تاکید کرد: اگر همکارانم را آموزش دهم، صدها بیمار به صورت همزمان در کشور مداوا می شوند و کمک اصلی که به کشورم می توانم بکنم، همین آموزش دادن است.

وی ادامه داد: چه فایده ای دارد که من یک ساعت و نیم عکس‌های مغز یک کودک را ببینم که هیچ کمکی نمی توان به او کرد و بعد هم به پدر و مادرش بگویم متأسفم، اما اگر این زمان را صرف آموزش کنم کمک بسیار بزرگی به کشورم کرده‌ام.

پروفسور سمیعی همچنین به 30 صفحه فیسبوکی که به نام او راه اندازی شده است اشاره کرد و گفت: هیچکدام از این صفحات به من تعلق ندارد و هواخواهان من این صفحات را راه اندازی و اداره می‌کنند تا به نوعی نسبت به من ابراز لطف کنند. من تنها یک وب سایت رسمی دارم.

سمیعی در پاسخ به این سئوال که وضعیت پزشکان ایرانی را چگونه ارزیابی می کنید، افزود: متأسفانه فرهنگ غلطی در جامعه ما وجود دارد که بیماران به پزشکانی مراجعه می کنند که تخصص آنها هیچ ربطی به بیماری آنها ندارد و با سماجت درخواست اظهارنظر می کنند و بعد هم به پزشک بی اعتماد می شوند در صورتی که پزشکان ما کاملا ماهر هستند و در تخصص خود از علوم روز جهان چیزی کم ندارند.

وی یادآور شد: این فرهنگ باید اصلاح شود و افراد بدانند که باید به پزشک متخصص آن بیماری و نه هر پزشکی مراجعه کنند.

ششمین کنگره جراحی مغز و اعصاب که با حضور ۲۷ مهمان خارجی و پروفسور سمیعی بعنوان سخنران اصلی 22 خرداد در سالن همایش‌های بیمارستان میلاد آغاز به کار کرده است تا 25 خرداد ادامه دارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: