نرخ دلار از حدود ده روز گذشته پس از ثبات آن در کانال ۱۴ هزار تومان شروع به ریزش کرد تا اینکه در اواخر هفته گذشته نرخ دلار وارد کانال ۱۱ هزار تومان شد و در ایستگاه ۱۱ هزارو ۱۰۰ تومان ایستاد
شفا آنلاین>بیمه و بانک> یک کارشناس اقتصادی گفت: برای کاهش قیمتها و ارزانی در بازار زمینههایی لازم است که کاهش نرخ دلار <dollar price>یکی از این موارد است و به تنهایی نمیتواند تاثیر مستقیم بر بازار داشته باشد.
به گزارش شفا آنلاین:نرخ دلار از حدود ده روز گذشته پس از ثبات آن در کانال ۱۴ هزار تومان شروع به ریزش کرد تا اینکه در اواخر هفته گذشته نرخ دلار وارد کانال ۱۱ هزار تومان شد و در ایستگاه ۱۱ هزارو ۱۰۰ تومان ایستاد.
از ابتدای هفته جاری این نرخ ثبات نداشت و روزانه تقریبا با ۲۰۰ تومان افزایش قیمت مواجه شد به طوری که هم اکنون وارد کانال ۱۲ هزار تومان شده است.
با این نوسانی که طی دو هفته گذشته رخ داد، قیمت برخی کالاها در بازار مانند خودرو، طلا، سکه و مسکن نیز با کاهش چشم گیری مواجه شدند.
کارشناسان و فعالان اقتصادی این کاهش قیمت در برخی کالاها را ناشی از تاثیر مستقیم دلار نمیدانند و معتقد اند که به دلیل تاثیرات روانی کاهش نرخ دلار است.
در همین راستا لطفعلی بخشی به عنوان کارشناس اقتصادی در خصوص عدم تاثیر پذیری بازار از کاهش نرخ دلار اظهار کرد: بخشی از قیمت محصولات و کالاها در کشور به دلیل جو بازار و تاثیرات روانی است که با کاهش نرخ دلار طی روزهای اخیر، شاهد کاهش قیمت برخی کالاهای سرمایهای در بازار هستیم.
وی در ادامه افزود: همگام با کاهش نرخ ارز در بازار، یک سری افراد توقع کاهش قیمت کالاهای مصرفی و مورد نیاز کشور را دارند، اما برای تحقق این موضوع زمینهها و عوامل بیشتر لازم است.
این کارشناس اقتصادی بیان کرد: کنترل نرخ تورم و کاهش حجم نقدینگی دو عامل اصلی برای کاهش قیمتها در بازار است که در جهت کاهش نرخ ارز در کشور باید به آنها رسیدگی شود.
بخشی خاطر نشان کرد: حل مشکلات ارتباطهای بین المللی در راستای تجارت و خرید کالا از دیگر کشورها از دیگر زمینههایی است که تاثیر کاهش نرخ دلار را در بازار نمایان میکند.میزان