به گزارش شفاآنلاین، با این حال ممکن است گاهی اوقات مبتلایان به این بیماری در تلاش برای تسکین علائم آلرژی فصلی همچون عطسه کردن، سوزش چشمها و آبریزش بینی دچار اشتباهاتی شوند و در نتیجه این اشتباهات منجر به تشدید علائم آلرژی در آنها میشود.
دکتر «کلیفورد باست» از مرکز مراقبت آسم و آلرژی نیویورک گفت: خبر امیدوارکننده این است که آلرژیهای فصلی در مجموع قابل درمان هستند اما باید شیوههای مناسبی برای مقابله با آنها اتخاذ شود.
به گزارش لایوساینس، این پزشک به مبتلایان آلرژی فصلی توصیه میکند که از انجام برخی اقدامات اشتباه که علائم آلرژی را تشدید میکنند، خودداری نمایند تا در کنترل بیماری خود موفقتر باشند.
مصرف خودسرانه داروهای غیرنسخهای
گاهی اوقات مبتلایان به آلرژی فصلی برای کاهش علائم بیماریشان به مصرف داروهای مختلفی همچون آنتیهیستامین، قطره چشم و اسپری بینی روی میآورند. هرچند به گفته پزشکان استفاده از این محصولات دارویی شیوه خوب و به صرفهای برای تسکین علائم آلرژی نیست.
باز کردن پنجرهها
باد برای مبتلایان به آلرژی فصلی دوست خوبی نیست. در مواقعی که فضای اتاق یا خودرو گرم میشود برای وارد شدن هوای تازه، پنجرهها را باز میکنیم در حالی که این کار برای مبتلایان به آلرژی اشتباه بزرگ و راه مناسبی برای ورود گردهها است.
بیتوجهی به تمیز کردن لوازم شخصی از گردهها
کفشها، لباسها و حتی عینک از جمله لوازمی هستند که راه ورود بسیاری از ذرات و گردههای آلرژیزا را به خانه باز میکنند. همچنین باید موهایتان را در پایان روز شستشو دهید تا از انتقال گرده به رختخواب جلوگیری شود. علاوه بر این سرم شستشوی آب نمک، بینی را از وجود گردهها پاکسازی میکند.
غفلت کردن از چشمها
بسیاری از افراد نمیدانند مقدار زیادی گرده از طریق چشمها وارد بدن میشود. استفاده از کلاه لبهدار و عینک میتواند تا حدودی از ورود گرده به بدن از طریق چشمها جلوگیری کند.
تعویق انداختن استفاده از داروهای آلرژی
مبتلایان به این بیماری باید در شروع فصل گردهافشانی درمان خود را شروع کنند. پزشکان به این افراد توصیه میکنند که یک تا دو هفته پیش از شروع این فصل مصرف داروهای خود را شروع کنند.
استفاده بیش از حد از اسپری بینی
افراد باید استفاده از اسپری بینی بدون نسخه را محدود کنند چون در غیر این صورت استفاده بیرویه از آن ممکن است جداره بینی و سینوسها را تحریک و آلرژی را تشدید کند.
مصرف موادخوراکی تشدیدکننده علائم آلرژی
مصرف برخی انواع خاص میوه و سبزی میتواند موجب خارش دهان و گلوی فرد مبتلا به آلرژی فصلی شود. این بیماری سندرم آلرژی دهانی نامیده میشود که پس از مصرف این گونه مواد خوراکی به وجود میآید. دلیل بروز این سندرم این است که سیستم ایمنی بدن شباهتی بین پروتئین موجود در برخی گردهها و این گونه مواد خوراکی پیدا میکند و در نتیجه علائم آلرژی در بدن تشدید میشود. البته با مشورت پزشک میتواند این مواد خوراکی را شناسایی و از مصرف آنها خودداری کرد.