کد خبر: ۲۳۲۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 21
لیپوماتیک روشی پیشرفته و مدرن برای تخلیه چربی‌های بدن است که گاهی تنها برای فرم دهی و پیکر تراشی بدن انجام می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>یک فوق تخصص جراحی پلاستیک درباره جراحی چربی‌های شکمی، پهلو و بازو و عوارض آن توضیح داد.

به گزارش شفا آنلاین، آرش نجف بیگی فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی درباره جراحی های لاغری و لیپوماتیک و پیکر تراشی گفت: لیپوماتیک روشی پیشرفته و مدرن برای تخلیه چربی‌های بدن است که گاهی تنها برای فرم دهی و پیکر تراشی بدن انجام می‌شود.

لیپوماتیک چیست؟
این فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی ادامه داد: در شیوه جراحی لاغری به روش لیپوماتیک پزشک معالج برای خروج چربی از بدن با ایجاد سوراخ های ریز سه الی پنج میلی متری و از طریق دستگاهی با حرکات لرزشی و ویبره ای، چربی‌ها را به صورت محلول نیمه جامد خارج می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا جراحی لیپوماتیک بازگشت پذیر خواهد بود یا خیر، گفت: در مراحل بهبودی بافت فیروز در بدن ایجاد می‌شود که تمایلی به تجمع چربی ندارد، اما در صورت رعایت نکردن رژیم غذایی کالری اضافه دریافتی به صورت چربی در نواحی مختلف بدن ذخیره می‌شود.

وی ادامه داد: لیپوماتیک نوعی لیپوساکشن(Liposuction) پیشرفته است که برای برداشتن چربی هایی که به صورت سلولی در قسمت‌های مختلف بدن افرادی تجمع پیدا کرده و به دلیل اینکه بیشتر به صورت سلولیت دیده می‌شود، با ورزش و رژیم غذایی از بین نمی‌رود،‌ استفاده می‌شود.

چه کسانی می توانند لیپوساکشن انجام دهند؟
وی ادامه داد: افرادی که خیلی چاق هستند مجاز به انجام این جراحی نیستند زیرا در این شیوه جراحی تنها مجاز به برداشت کمتر از پنج لیتر چربی هستیم و نمی‌توان تمام چربی‌ها را خارج کرد و برای برداشتن بیشتر چربی (بالاتر از پنج لیتر) حتما باید فرد بستری شود تا مراقبت‌های ویژه‌ای از وی صورت گیرد.

نجف بیگی بیان کرد: با استفاده از این روش تخلیه چربی به‌صورت یکنواخت و طبیعی از مناطقی مانند شکم، پهلو، پشت، باسن، ران، ساق انجام می‌شود و حتی می‌توان حجم چربی‌های مناطقی مانند غبغب، بازو و بزرگی سینه آقایان را نیز برداشت.

وی اظهار کرد: لیپوماتیک باعث انهدام سلول چربی نمی‌شود؛ بنابراین می‌توان این سلول‌ها را به قسمت‌های دیگر بدن منتقل و یا تزریق کرد و نیاز به دوره‌ نقاهت طولانی مدت ندارد و افرادی که تحت این عمل جراحی بوده اند،‌در یک دوره‌ زمانی کوتاه می‌توانند حرکت کرده و فعالیت‌های روزمره شان را انجام دهند.

انجام لیپوماتیک در کلینیک‌ و مطب ممنوع است
 نجف بیگی درباره ممنوع بودن جراحی لیپوماتیک در کلینیک‌ها و مطب های پوست و مو گفت: عوارض اعمال جراحی به تبحر و مهارت جراح بستگی دارد اما انجام عمل لیپوماتیک در مطب‌ها و کلینیک‌های پوست و مو ممنوع است و این عمل تنها باید در مراکز جراحی محدود و بیمارستان‌ها و توسط پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک(Plastic Surgery) انجام شود.

وی یادآوری کرد: هم اکنون با استفاده دستگاه‌های لیپوساکشن پیشرفته، به‌کارگیری تکنیک های نوین جراحی لاغری مانند لیپوماتیک، اولترازد استفاده از برخی داروها و وسایل در حین عمل که از ثابت شدن جریان خون و ایجاد لخته جلوگیری می‌کند، از خطرات بروز آمبولی بسیار کم شده و به حداقل رسیده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: