به گزارش شفا آنلاین، در بیماری روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) سیستم ایمنی بدن به بافتهای اتصالی خود حمله کرده و غضروف حفاظتکننده مفاصل را از بین میبرد. این بیماری به گرفتگی عضلات، ورم مفاصل و خستگی کل بدن منجر میشود. برخلاف التهاب مفصلی ناشی از فرسودگی که در افراد مسن دیده میشود روماتیسم مفصلی میتواند در هر سنی در فرد بروز کند.
در این بررسی متخصصان سوئدی به معاینه 500 فرد بزرگسال در مراحل اولیه ابتلا به بیماری آرتریت روماتوئید بین سالهای 2006 و 2009 میلادی پرداختند. همچنین اطلاعات مرتبط با وزن و قد هر فرد هنگام ابتلا به این بیماری و چگونگی پیشرفت آن در شش ماه بعد بررسی شد. متخصصان در بررسی خود مشاهده کردند تاثیر مصرف دارو در بیماران مبتلا به اضافه وزن نسبت به افرادی که وزن عادی دارند 33 درصد کمتر بوده است. همچنین میزان درد در بیماران دارای اضافه وزن بیشتر بوده است.
پزشکان همچنین معتقدند وجود چربی بیشتر در بدن میتواند بر طول دوره این بیماری و نیز در چگونگی تاثیرگذاری داروهای مصرفی بر درمان آن تاثیر داشته باشد.
به نقل از خبرگزاری رویترز، «ماریا سندبرگ» گفت: مطالعه ما نشان میدهد مبتلایان به آرتریت روماتوئید که دچار اضافه وزن هستند در مقایسه با افراد دیگر شانس کمتری دارند که در شش ماه نخست پس از تشخیص، بیماریشان درمان شوند.