در این مطالعه 42 فرد سالم با میانگین سنی 58 سال شرکت داشتند که در مدت چهار هفته روزانه سه گرم روغن زیتون یا ماهی مصرف کرده یا از هیچ روغنی استفاده نکرده بودند. همچنین متخصصان عملکرد سلولهای جداره رگهای خونی را پس از آنکه داوطلبان مدت دو ساعت در معرض آلودگی مصنوعی قرار گرفتند بررسی کردند.
دکتر «هاییان تانگ» از آژانس حفاظت محیط زیست آمریکا گفت: آلودگی میتواند موجب شود لایه داخلی رگهای خونی عملکرد خود را به درستی انجام ندهد که خطر تشکیل پلاک داخل رگها را تشدید میکند.
به نقل از لایوساینس، با این حال گروهی از متخصصان معتقدند از آنجا که گستره انجام این تحقیق محدود بوده نمیتوان به نتیجه قطعی در مورد تاثیر احتمالی مکملهای روغن زیتون بر عملکرد جداره رگهای خونی دست یافت.