شفا آنلاین-مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان بسیار مؤثر است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر مهرداد خبیری
دندانپزشک گفت: مصرف منظم غذاهای ترد و سبزی و میوههای سالمی مثل هویج،
سیب، گلابی، خیار و کرفس به عنوان نیرویی ساینده، جرمهای دندان را تمیز و
پاک کردن باقیماندهٔ غذاها و جلوگیری از تشکیل پلاکها کمک مؤثری
میکنند. وی افزود: همچنین مصرف لبنیاتی چون شیر و پنیر در تقویت و سالم
نگه داشتن مینای دندان نیز نقش مؤثری دارند. این متخصص خاطرنشان کرد: مالیک
اسید انواع توتها، به ویژه توت فرنگی به عنوان سنبادهای برای مینای
دندان عمل کرده و کمک بسیار مهمی برای تغییر رنگ و سفیدی دندان به شمار
میرود. خبیری اظهار داشت: میکس توت فرنگی با مقداری جوش شیرین نیز در
سفیدی دندانها عملکرد خوبی دارد. وی تأکید کرد: یک ساعت پس از مصرف غذا،
مسواک بزنید. چون بعد از اتمام غذا، بزاق طبیعی PH محیط دهان را بازیابی و
بعد از آن مسواک نقش مهمتری در پاک کردن جرم و پلاکهای دندان دارد.