به گزارش شفا آنلاین،از چشمه جهنمی بپو در ژاپن تا 300 متری زیر زمین مکزیکو سیتی از جاذبه هایی خواهیم خواند که ترس را در دل برمی انگیزاند و آدم را مجاب می کند در دل پناهگاه کاظم باشی پناه بگیرد.
جهنم روی زمین
در گوشه ای از این کره خاکی مکانی وجود دارد که دست کمی از جهنم ندارد. در ژاپن برکه ای وجود دارد که به برکه خونین جهنمی مشهور است. با این که برای طرفداران کارتون توپ اژدها این برکه کاملا شناخته شده است، اما حقیقت این است که تعداد معدودی از مردم هستند که این برکه را از نزدیک دیده باشند.
برکه خونین جهنم چشمه ای است در شهر بپو در استان اوئیتای و تقریبا یکی از قدیمی ترین مناطق ژاپن است که از 700 سال پیش از میلاد مسیح در این کشور وجود داشته است. این چشمه سرخ رنگ با دمای 200 درجه سانتیگراد در حال غلیان است و این امر مردم ژاپن را به این باور رسانده که در زیر زمین جهنمی واقعی وجود دارد که به این شکل به سطح زمین غلیان می کند و به جوش می آید. این باور از ایده های بودا بوده که نسل اندر نسل گشته تا به اینجا رسیده است. براساس گفته های بودا جهنم از لایه های مختلفی تشکیل شده است که هر لایه طبیعت خاص خودش را دارد.
در شهر بپو هشت چشمه دیگر به همین ترتیب وجود دارد که جزو جذابیت های گردشگری این منطقه به شمار می آید و هر کدام طبیعت خاص خود را دارد. مثلا یکی از این چشمه ها به صورت گل خاکستری رنگ جوشان است و دیگری آب آبی رنگ جوشانی دارد و بعضی به صورت آب شیری رنگ است که در حال غلیان می باشد و در آخر هم چشمه آب گرمی وجود دارد که هر 20 تا 30 دقیقه فوران می کند.
وجود یون اکسیدآهن فراوان که در ته چشمه رسوب کرده، این برکه را به رنگ خون در آورده است. نکته جالب این است که این مکان در گذشته محلی برای اعدام و شکنجه بوده است.
سکونت در زمین خراش ها
در جنوب استان نوشهیر در مرکز ترکیه، شهر باستانی «درینکویو» قرار دارد که در دوران اوج تمدن اش تقریبا ۲۰ هزار نفر در آن زندگی می کردند. این شهر از ابتدای پایه گذاری اش در قرن هشتم پیش از میلاد، به یک جامعه ثروتمند و پررونق با کارگاه های روغن کشی، اصطبل و همچنین گاو و گوسفند و دیگر جانوران اهلی تبدیل شد. تمام این چیزها برای هر جامعه ای طبیعی است. فقط با یک تفاوت؛ کل این شهر در زیر زمین ساخته شده و در برخی نقاط تا ۶۰ متر زیرزمین پایین رفته بود.
مکزیکی ها یک گام از این فراتر گذاشته اند. یک «زمین خراش» ۶۵ طبقه که قرار است در مکزیک ساخته شود تا ۳۰۰ متر زیر سطح میدان اصلی این شهر خواهد رفت. این هرم واژگون یک هسته شیشه ای ده طبقه خواهد داشت که نور را به ده طبقه خانه ها، ده طبقه فروشگاه ها و ۳۵ طبقه دفاتر اداری زیر آن خواهد فرستاد.
البته آمریکایی ها پا را فراتر گذاشته اند و قصد دارند پارکی در زیرزمین بسازند. طرحی در نیویورک ارائه شده که ایده ارائه کنندگان آن ساخت یک پارک به نام Low Line در فضای بزرگی است که از زمان تعطیلی یک سیستم تراموا در نیویورک بدون استفاده مانده است. علت این نامگذاری تقابل با پارک معروف High Line این شهر است که روی یک خط ریلی سابق مترو که چند متر بالاتر از سطح زمین قرار داشت، ساخته شده است. آینه ها و فیبرهای نوری، نور طبیعی را به این فضای غار مانند خواهد آورد. لوله های انعکاسی که پرتوهای نور خورشید را هدایت خواهد کرد، نقشی کلیدی در این میان دارد و مقدار زیادی از نور طبیعی خورشید را به اعماق خواهد برد.
آرامش در کنار شورترین محل ایران
گورچین قلعه شاید فقط نامی عجیب باشد، اما این روستا هم تاریخ دارد و هم ساحلی زیبا، به اضافه کوه های بلند بالا. پس بهار این روستا بهشتی است برای دوستداران سفر، برای آنهایی که طبیعت ایران سیرابشان نمی کند و به دنبال مکان های بکر و جذاب می گردند.
این روستا که حدود ۷۰ کیلومتری شهرستان ارومیه و در کرانه دریاچه ارومیه واقع شده به لحاظ تاریخی از قدمت بسیار زیادی برخوردار است. هرچند ارومیه هنوز سوگوار دریاچه در حال احتضارش است، اما این ماجرا چیزی از زیبایی های این روستا کم نکرده است. شما از هر کس درباره جاذبه های این روستا سوال کنید، بی درنگ شما را به پناهگاه راهنمایی می کنند. نه، نگران نباشید، خطر قرن هاست که رفع شده است و چیزی شما را تهدید نمی کند! این پناهگاه «کاظم داشی» نام دارد که در زمان های مختلف ازجمله جنگ جهانی اول پناهگاه اهالی هفت روستای اطراف بوده است.
اما از دیگر جاذبه های طبیعی این مکان وجود کوه هایی است که اطراف آبادی را احاطه کرده اند؛ کوه هایی که برای خود نام و نشانی دارند. «بی داغی» منطقه مرتفع و سلسله کوه های باشلار هزاره هاست که استوار و پابرجا مانده اند.
روستایی که شما تصمیم سفر به آن را دارید سال 86 به عنوان بافت با ارزش روستایی شناسایی شده است، پس در انتخاب خود شک نکنید. حضور شما مسافر گرامی نویددهنده رونق و آبادی دوباره دهکده کوچک و زیبای ماست.
سفره زیبایی از طبیعت
بهار فصل طبیعت گردی است. استان کهگیلویه و بویراحمد هم در تمام فصول سال مقصد عاشقان طبیعت است. دریاچه ای در این استان قرار دارد که این روزها رنگ بهار گرفته است و از هر گردشگر و عابری دلربایی می کند.
دریاچه برم الوان در 40 کیلومتری شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی، دهستان سرآسیاب یوسفی واقع شده است. وجود درختچه ها و درختان طبیعی ازجمله بادام کوهی و بلوط روی تپه های اطراف، آب و هوای مطبوع و چشم انداز بدیع این دریاچه زیبایی خاصی به این گردشگاه بخشیده است. با توجه به میزان کدورت 2.2 گرم بر لیترآب، تالاب از پلانکتون های گیاهی و جانوری غنی است که تقریبا 99 درصد پلانکتون های جانوری را کالانوئید و یک درصد آنها را دافنی تشکیل می دهد. ماهی کپور در این تالاب به وفور وجود دارد. حاشیه این تالاب دارای پوشش گیاهی انواع نی، گز، زالزالک، خارشتر، پسته وحشی، بادام کوهی و دیگر گونه های نادر گیاهی است. کمپینگ اقامتی برم الوان در کنار تالاب، دارای امکانات رفاهی ازجمله آلاچیق، سکوی نشیمن و سرویس بهداشتی است. ویژگی های طبیعی دریـــــاچه برم الوان هر ساله گردشگران زیادی را بویژه در فصل بهار روانه این تفرجگاه می کند که برای تنوع سفر مهمانان چند فروند قایق از نوع پدالی برای تفریح گردشگران راه اندازی شده است. این منطقه طبیعتی زیبا، چشمه های دیدنی و دشت هایی مملو از گل های رنگارنگ و منظره ای بدیع پدید می آورد که دیدار آن را به خاطره ای فراموش ناشدنی تبدیل می کند. آسمان آبی و آفتاب شفاف و سبزی جنگل های گرمسیری، سفره زیبایی از طبیعت را در برابر نگاه های خسته و گرسنه رهگذران جلوه گر شده است.