«پانتوس تُرکویست» کیسههایی ساخته که قابل خوردن هستند. او این کیسهها را از نشاستۀ سیبزمینی ساخته و میگوید با استفاده از آنها میتواند به حل معضل استفاده از کیسههای پلاستیکی کمک کند. درحال حاضر حدود ۲۰ درصد از سیب زمینیها به خاطر شکلشان دور ریخته میشوند و از آنها برای تولید نشاسته استفاده میشود. پانتوس برای انعطاف دادن به محصول نهایی، از گلیسیرین استفاده کرده است. کیسههای پانتوس ظرف دو ماه در خاک تجزیه میشوند. او همچنین با استفاده از این ماده، قاشق، چنگال، چاقو و لیوان یکبار مصرف ساخته است.
قابل مشاهده در دسکتاپ
قابل مشاهده در موبایل