به گزارش شفا آنلاین،با توجه به مطالعات پزشکان آمریکا و سنگاپور اشخاصی که دوز روزانه خود را در قهوه افزایش میدهند خطر ابتلا به دیابت برای آنها کمتر میشود.
این مطالعات توسط دکتر «فرانک هو» از دانشکده بهداشت هاروارد در بوستون انجام شده است، وی با توجه به یافتههای خود گفت: فردی که قهوه مینوشد با افزایش روزانه قهوه کمتر احتمال مبتلا شدن به دیابت را دارد تا فردی که روزانه به همان اندازه نوشیدنی الکلدار مینوشد.
این تحقیقات در روز 25 آوریل در مجله دیابت منتشر شده است که شامل 3 آزمایش و مطالعه انجام شده بر روی 120 هزار نفر بوده است و پس از تجزیه و تحلیل، دانشمندان دریافتند نوشیدن یک فنجان و نیم قهوه در هر روز به مدت 4 سال 11 درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد و در مقابل در صورت نوشیدن 2فنجان این خطر باز کمتر میشود.
دکتر «فرانک هو» گفت: این مشاهدات در افزایش مصرف قهوه است و در چای اینطور نیست؛ در واقع این تحقیقات بیشتر در افزایش تعداد فنجانهای قهوه روزانه بوده است.
این تحقیقات در مقابل نوشته نویسندهای در مطالعه اثرات مصرف قهوه در حساسیت به انسولین در مجله دیابت منتشر شده است.