شفا آنلاین: رایزن گمرکات فرانسه در ایران گفت :حداقل ۷ درصد داروها در دنیا تقلبی است که بدون شک این میزان، خیلی بالا است . حتی در کشورهای توسعه یافته داروهای تقلبی وجود دارد.
رایزن گمرکات فرانسه در ایران هشدار داد :
تولید داروهای تقلبی با مرگ موش/نیمی از مصرف کنندگان داروهای تقلبی می میرند
شفا آنلاین: رایزن گمرکات فرانسه در ایران گفت :حداقل ۷ درصد داروها در دنیا تقلبی است که بدون شک این میزان، خیلی بالا است . حتی در کشورهای توسعه یافته داروهای تقلبی وجود دارد.
به گزارش شفا آنلاین:محمدآنفولوس با اعلام این مطلب افزود: ۲۵ درصد این داروها در کشورهای فقیر به دلیل ارزان بودن مصرف می شود وبیش از ۵۰ درصد این میزان نیز در آفریقا استفاده میشود.
آنفولوس با بیان اینکه از هر دو نفری که داروی تقلبی مصرف میکنند یکی میمیرد خاطرنشان کرد: ترکیبات سمی و مسموم کننده و حتی مرگ موش و ترکیبات ارگانو فسفاته در داروهای تقلبی وجود دارد .زیرا بسیاری از تولید کنندگان این دارو از روند تولید داروها و مواد تشکیل دهنده آن اطلاعی ندارند.
وی با بیان اینکه با ابتکارات و نوآوریها شرکتهای داروسازی و سرمایه گذاران میتوانند جلوی داروهای تقلبی را بگیرند اظهار داشت: میلیاردها دلار در سال توسط شرکتهای داروسازی سرمایهگذاری میشود تا داروهای تقلبی کشف و جلوی مرگ و میرها گرفته شود. چراکه بخشی از مبارزه با بیماریهانیز مبارزه با قاچاق دارو است.
آنفولوس خاطرنشان کرد: قانونگذاری در زمینه داروهای تقلبی باید به طور خاص مورد توجه باشد زیرا جریمه و کیفرها برای تجارت داروی تقلبی به تنهایی کافی نیست زیرا این کار یک جنایت است.
به گفته وی با بکارگیری قوانین سخت گیرانه میتوان حلقه را بر دور تولید کنندگان داروی تقلبی تنگتر کرد.
به گزارش شفا آنلاین:وی در مورد قوانین گمرکی کشور فرانسه نیز گفت: نگهداری داروهای تقلبی در خانه دراین کشور سه سال زندان دارد و اگر این جرایم سازمان یافته شده باشد حداقل ۱۰ سال زندان در انتظار مجرمان خواهد بود. همچنین توقیف و مصادره وسایل حمل و نقل این داروها حتی اگر هواپیما و کشتی باشد از جمله جرائم تولید داروهای تقلبی است.
رایزن گمرکات فرانسه در ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر جرایم تولید و توزیع داروی قاچاق تا پنج برابر ارزش کالا در نظر گرفته میشود همچنین چنانچه یک فرد به عنوان داروساز خود را جا بزند دو سال زندان و ۳۰ هزار یورو جریمه در انتظار اوست.
به گفته وی چین و هند مبدا تولید داروهای تقلبی هستند که از آنجا به اروپا و از اروپا به سایر کشورها همچون آمریکای لاتین صادر میشود. در اروپا نیز روسیه و اوکراین تولید کنندگان اصلی داروهای تقلبی هستند.